Pressemelding
Dette er en pressemelding! Innholdet i denne teksten representerer ikke nødvendigvis foto.nos syn på innholdet.

SanDisk utvider Extreme Pro-serien med SDHC-kort

SanDisk utvider sin Extreme Pro-serie med minnekortet SanDisk Extreme Pro SDHC UHS-I.
Oslo, 17. januar 2011 - SanDisk utvider sin Extreme Pro-serie med minnekortet SanDisk Extreme Pro SDHC UHS-I. Kortet er basert på UHS-teknologien (Ultra High Speed) i den nylig lanserte SD 3.0-spesifikasjonen, og kan oppnå lese- og skrivehastigheter opp til 45 Mb/sek*. Perfekt for høyoppløste bilder og video i full HD-kvalitet.

- SanDisk har lang erfaring med å utvikle raske og pålitelige minnekort, både for amatører og profesjonelle fotografer, sier Susan Parks, sjef for Retail Product Marketing i SanDisk. Med vårt nye SanDisk Extreme Pro SDHC-kort kan fotoentusiaster utvikle seg ytterligere gjennom å ta høyoppløste stillbilder, actionbilder og HD-video i høyeste kvalitet.

Designet for siste generasjon kameraer

I takt med at systemkameraer blir mer sofistikerte og har mulighet for blant annet opptak av høyoppløst HD-video, er det behov for enda mer avanserte minnekort.

Skrivehastigheten hos SanDisk Extreme Pro SDHC på opp til 45 Mb/sek gjør det mulig å ta RAW-bilder i raske serieopptak. Kortet er også kompatibelt med den nye standarden «UHS Speed Class 1 video» med minst 10 Mb/sek* uavbrutt skrivehastighet. Det gjør innspilling av 1080p HD-video og 3D-innhold mulig**. Kortets raske lesehastighet på opp til 45 Mb/sek gjør også ventetiden ved overføring av innhold fra kameraet til datamaskinen kortere. SanDisk Extreme Pro SDHC oppnår sitt fulle potensial i UHS-kompatible kameraer som for eksempel Nikon D7000.

Pålitelig

SanDisk utvikler sine flashkontrollere og minnekretser samtidig, noe som innebærer at de to teknologiene matches og finjusteres gjennom hele testprosessen. Extreme Pro SDHC-kortet tar i bruk den intelligente Power Core Controlleren som distribuerer data jevnt og effektivt over hele kortet, og bidrar til den gode ytelsen og holdbarheten.

For ytterligere sikkerhet kommer kortet med programvaren RescuePRO media recovery. Denne programvaren gir mulighet til å rekonstruere bilder hvis man for eksempel er uheldig å slette dem fra kortet uten å ha kopiert dem til pc-en.

Holdbarhet og kompatibilitet

Kortet er designet for å tåle ekstreme forhold og har gjennomgått tøffe tester. Det er motstandsdyktig mot fukt, ekstreme temperaturer, røntgen, magnet, sjokk og vibrasjoner***. I tillegg har kortet livstidsgaranti****

SanDisk Extreme Pro SDHC UHS-I minnekortet er kompatibelt med kameraer som støtter SDHC-formatet.

Tilgjengelighet og pris
Kortet vil være tilgjengelig hos SanDisks forhandlere av minnekort innen kort tid, samt på www.sandisk.com. Kortet er tilgjengelig i størrelsene 8GB, 16GB og 32GB med veiledende priser på henholdsvis ca 470NOK (59,90EUR), ca 880NOK (112,90EUR) og ca 1690NOK (216,90EUR) inkludert moms.
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu