Pressemelding
Dette er en pressemelding! Innholdet i denne teksten representerer ikke nødvendigvis foto.nos syn på innholdet.

Samsungs minikamera mindre enn et kredittkort

Samsungs minikamera ST30 er lite og kompakt i ordets rette betydning. Det er mindre enn et kredittkort, men har samme prestasjonsnivå som ordinære digitalkameraer.
Pressemelding 19. januar 2011

ST30 er kameraet som er mindre enn et kredittkort, men til tross for størrelsen rommer det mye. Det passer perfekt for de som vil ha et kamera enkelt tilgjengelig når som helst og hvor som helst. ST30 tarskarpe og fargesterke bilder både på dansegulvet eller når man er ute på tur. Takket være sin kompakte utforming får den plass i små håndvesker, i bukselommen og kan tas med overalt. Du kan velge mellom fem ulike farger, sølv, svart, lilla, rosa og limegrønn.

ST30 måler kun 82x52x17 millimeter, men er til tross for dette et digitalkamera som har likeverdig prestasjonsnivå som sine større søsken. Objektivet har tre ganger optisk zoom med 28 millimeter vidvinkel. Så uansett om objektet er nærme eller langt unna kan man stå på samme sted og få fine bilder med en oppløsning på hele 10,1 megapiksler.

Blunkesensor
ST30 har flere ulike forhåndsinstallerte moduser, som gjør at det blir lettere for fotografen å ta gode bilder. For eksempel merker ST30 om noen blunker, og tar da automatisk to ekstra bilder, slik at du får flotte, blunkefrie bilder. Et annet eksempel er at kameraet gjenkjenner smil, og tar automatisk bilde når noen drar på smilebåndet. Og med funksjonen Smart Auto stiller ST30 selv inn de beste innstillingene for å ta gode bilder, avhengig av hvilke omgivelser man befinner seg i – landskap, nærbilde, skumring, portrett og lignende. Med Samsungs kameraer skal det være enkelt å lykkes med bildene.

Fakta: ST30 er et digitalkamera med mål 82x52x17 millimeter, en bildeskjerm på 2,4 tommer samt innebygd blits. Oppløsning på 10,1 megapiksler, tre ganger optisk zoom, 28 millimeter vidvinkelobjektiv. Spiller inn video i VGA. Bildestabilisator, gjenkjennelsesfunksjon for ansikter/blunking/smil. I butikk i mars, anbefalt utsalgspris 899 kroner.
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu