Pressemelding
Dette er en pressemelding! Innholdet i denne teksten representerer ikke nødvendigvis foto.nos syn på innholdet.

"Anonymt" byrå lanserer ny nettside

Reklamebyrået Inkognito har denne uken lansert nye nettsider.
PRESSEMELDING:

- Vi har reist inkognito altfor lenge og ønsker å fremstå med en tydeligere identitet, forklarer Leif Sollie, byråleder ved det Oslo-baserte reklamebyrået. De nye nettsidene vil fungere som et klikkbart utstillingsvindu, men også som en matportal. Innholdsmessig betyr det et rikt utvalg av artikler, oppskrifter og inspirasjon i ulike former.

- I løpet av vår 20 år lange fartstid har firmaet spesialisert seg på matrelatert arbeid, både redaksjonelt og kommersielt, og det vil fortsatt
utgjøre en stor del av satsingen for Inkognito,forteller Sollie. Dermed følte vi også at det var på tide å kaste litt lys over hvem vi er
og hva vi gjør.

– Vi tar over tusen matbilder i året og har spesialisert oss innen matstyling. Det var på høy tid at nettsidene våre gjenspeilet dette, konkluderer designer Fredrik Jensen.

Lanseringen av de nye nettsidene har også et historisk sus over seg. Det er første gang på over 20 år at de har satt av tid til å skape litt blest om seg selv. Inkognito AS holder til i Homansbyen, består av 35 ansatte (inkludert en kokk).
Inkognito - Med fokus på mat
Med fokus på mat
Inkognito
Nettside med fokus på matbilder
Inkognito -
Inkognito
Inkognito -
Inkognito

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu