Pressemelding
Dette er en pressemelding! Innholdet i denne teksten representerer ikke nødvendigvis foto.nos syn på innholdet.

Samsung SH100 – trådløs og sosial

Samsungs nye kompaktkamera SH100 overfører bildene direkte til PC-en, TV-en eller mobilen gjennom WiFi.
Pressemelding 1. mars 2011

Samsungs nye kompaktkamera SH100 overfører bildene direkte til PC-en, TV-en eller mobilen gjennom WiFi. Den tungvinte metoden med kabler er en saga blott. Sett SH100 ved siden av en PC, så overføres bildene til PC-ens harddisk gjennom to tastetrykk. Samsungs SH100 gjør seg kjent med PC-en, slik at bilder automatisk kan overføres neste gang de møtes - selv om PC-en er avslått.

Stadig flere tar trådløs teknologi for gitt, enten det er mobiltelefoner, skrivere, tastaturer eller hodetelefoner. Nå er det på tide å forlate kabelstyret også når det kommer til kompaktkameraer. SH100 er det nyeste trådløse kompaktkameraet fra Samsung, som gjennom WiFi-satsningen sier farvel til kabler for bildeoverføring.

SH100 passer den som raskt og enkelt vil vise bildene fra den siste festen, skiferien eller datterens første steg. Samsungs innovative AllShare-løsning gjør det mulig å overføre bilder og film direkte til sosiale medier eller til en HD TV gjennom DNLA-teknologi. Plasser SH100 ved siden av TV-en og gjenopplev høydepunktene i HD igjen og igjen. Eller hva med å maile bildene rett fra kameraet?

På samme måte som Samsung bærbare PC-er, kan SH100 dessuten overføre bilder trådløst til andre Samsung-kameraer med WiFi. Samsungs smartteknologi gjør det enkelt å dele.

Mobilen som trådløs søker til kameraet
En ny funksjon fra Samsung er muligheten til å bruke mobilen som kameraets fjernkontroll ved for eksempel gruppebilder og selvportrett. Hvem har vel ikke forsøkt å fotografere med hendene høyt i luften i et folkehav, med mislykkede bilder som resultat? Ved å koble SH100 med Samsungs nye smartmobil Galaxy S, kan man se bildene i sanntid, zoome og knipse bilde. Problemet er løst.
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu