Årets fotograf - få timer igjen!!

I dag klokken 23.59 går fristen ut for å delta i andre runde av konkurransen Årets fotograf 2011 går ut. Temaet er Landskap.
Vi er nå inne i andre runde av årets store konkurranse Årets fotograf 2011, som arrangeres i samarbeid med Nikon, Epson, Adobe og Cyan :galleri.

Temaet denne gangen er landskap, og temabeskrivelsen i denne runden av konkurransen er: "Et landskapsbilde kan være mye mer enn bare en vakker dokumentasjon av naturen. Det gode landskapsbildet bør kommunisere og trigge noe i betrakter. Et landskapsbilde kan være kultur-, by- eller naturlandskap."

Med oss i juryen har vi selveste Leif Preus og Ingrid Nilsson, fotograf og direktør ved Preus museum. Herdis Maria Siegert har dessverre måttet trekke seg fra juryen. Erstatter for henne blir naturfotograf Jan Erik Wessel. Dommerne forteller at de ser etter bilder som kommuniserer og vekker følelser.

Juryen skal kåre ti vinnere og opptil femten bidrag som får hederlig omtale. Alle de utvalgte fotografene får poeng som de tar med seg videre i konkurransen. Den som har sanket flest poeng på slutten av året, blir tildelt hovedpremien, og blir kåret til Årets fotograf 2011.

Med få timer igjen av konkurransen har vi mottatt rundt 350 bidrag, men vi håper at flere av våre medlemmer vil delta i konkurransen! Premiene i denne runden er et eksemplar av Adobe Photoshop CS5, fotoskriveren Epson Stylus Photo R1900 og kameraet Nikon COOLPIX P7000.

Andre runde åpnet for innsending 1. mars, og du kan sende inn bilder frem til fredag 15. april kl. 23.59.

Vinneren av første runde av Årets fotograf 2011 ble Nina C. Krogh for bildet Full storm.

Les mer om konkurransen og delta her
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu