Utstilling
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Far og sønn Strømme stiller ut på Hareid

Fred og Fredrik Strømme, far og sønn, og begge medlemmer av foto.no, stiller ut sammen for første gang. Det skjer i regi av Hareid Kunstlag, og utstillingens tittel er på mange vis dekkende: "Slektskap".
PRESSEMELDING:

Tittelen sier ikke kun noe om det biologiske slektskapet, men også om et slektskap i motivvalg og bildespråk. Begge er inspirert av natur, gjerne av det litt mørke og dystre slaget, og begge lar seg inspirere av myter og mystikk. Mens Strømme d.e. fotograferer, bedriver imidlertid Fredrik det som ofte kalles "Digital Art", eller med et mer folkelig ord, fotofikling.

Han bruker såkalte stock photos, tilgjengelige på nettet for alle, og setter elementer fra flere slike bilder sammen til et nytt bilde. Ordet "fantasy" er forøvrig dekkende for både prosessen og de ferdige resultatetene hans.

Utstillingen på Hareid kom i gang på forholdsvis kort varsel, derfor stiller de to ut bare 15 bilder tilsammen. Halvparten av disse er mer eller mindre i A 3-format. To lokale kunstnere stiller ut sammen med Strømmene; Leiv Arne Grimstad og Roger Wagland.

Utstillingen er lagt til Hareid Kunstlags faste utstillingslokale, "Galleriet". og strekker seg over 9 dager. Den åpner lørdag 26. mars og blir stående til og med søndag 3. april. Det medfølgende bildet er plakaten som Fredrik S. har designet. Den vil i forskjellige utgave bli brukt både til denne og senere utstillinger.
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Fred S.
Takk for det, Håvard. Vi syntes det var morsomt å stille ut på Sunnmøre, og det ser ut til å bli et par utstillingsmuligheter til der nede. Utstillingen på Hareid kom i stand på veldig kort varsel, den var definitivt ingen økonomisk suksess, men moro å stille ut lell.

Artig å treffe på deg, selv om jeg hadde for liten tid ( ventende kone)til å slå av en lengre prat. Det må bli en annen gang du er i Namdalen.
28.4.2011
Håvard F.
Skulle gjerne sett den utstillingen. Hyggelig å hilse på deg i påska Fred.
28.4.2011
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu