Pressemelding
Dette er en pressemelding! Innholdet i denne teksten representerer ikke nødvendigvis foto.nos syn på innholdet.

Ny gratis Stop Motion-app for iPhone

Frame X Frame app kjører i gang med "Stop Motion Addict" videokonkurranse
Joby, selskapet bak det innovative kamerastativet Gorillapod og iPhone-stativet Gorillamobile, lanserer Frame X Frame, den første gratis appen for iPhone 4 for produksjon av Stop Motion-filmer. Appen har også funksjoner som gjør det mulig å dele det man lager på sosiale nettsteder.

Frame X Frame, en alt-i-ett-app som fanger opp og distribuerer filmklipp, kommer til å inspirere til nye kreative måter å fange unike videoklipp med iPhone på. Jobys første iPhone-app, Gorillacam, har over 2,5 millioner nedlastinger fra Apple iTunes Store. Også Frame X Frame er nå tilgjengelig for fri nedlasting via iTunes App Store.

For å feire lanseringen av Frame X Frame lanserer Joby en konkurranse på YouTube kalt "Stop Motion Addict". Deltagerne konkurrerer om en pakke bestående av et Canon 7D systemkamera, en Gorillapod Focus og Ballhead, samt screening av deres konkurransebidrag i samarbeid med Renderyard kortfilmfestival i Spania i november. Konkurransen varer til og med 31. mai og vinnerne kontaktes den 8. juni.

I dommerpanelet sitter Mark Reid, grunnlegger av Renderyard kortfilmfestival, Estafania Merino, direktør hos Renderyard kortfilmfestival, Trevor Hardy, animator hos Watermill Farm på Nick Kids, Gregory Han fra Apartment Therapy, Mike Doyle fra About.com's Skiing Guide, samt proff-fotograf og Joby proteam medlem, *Safe Solvent. En Canon Powershot S95 deles ut til den videoen som får flest liker-klikk.

”Å filme perfekte stop-motion videoklipp og time–lapse kreasjoner er enkelt med GorillaMobile for iPhone 4. Denne handsfree-løsningen gir deg den perfekte vinkelen for alle dine aktiviteter, fra chatting på Facebook til å fange solnedgangen”, sier Odd Bergstø hos Focus Nordic Norway, norsk importør av Jobys produkter.

Merk: Stop Motion er en animasjonsteknikk som gir inntrykk av bevegelse ved å sette sammen en serie stillbilder. Time-lapse er det motsatte av slow motion, dvs. langsom innspilling med avspilling i normalt tempo. På denne måten kan man f.eks. studere bevegelser av skyer og se blomster vokse.
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu