Miljørunden - Få timer igjen!

Det er nå bare noen timer igjen til fristen for å delta i tredje runde av konkurransen Årets fotograf 2011 går ut.
Det er nå bare timer igjen av innsendingsperioden for tredje runde av konkurransen Årets fotograf. Vi oppfordrer alle våre medlemmer til å delta.

Temaet i denne runden er Miljø, og denne gangen ber vi om en serie på 3-8 bilder. Temabeskrivelsen er følgende:

"I denne runden ønsker vi bidrag som fokuserer på samspillet mellom miljø og menneske. Det kan være bilder som skildrer miljø på ulike vis, med eller uten mennesker, men hvor menneskets rolle i forhold til miljøet som er portrettert, på en eller annen måte fremgår."

I juryen sitter fotograf Morten Andersen, Elisabeth Nordeng Aanes, fotograf og grunnlegger av NORDphotography, og Cecilie Tyri Holt, kunsthistoriker og frilansskribent. De tre oppfordrer deltakerne til å være originale og personlige. I tillegg er det viktig å tenke godt gjennom hvordan bildene settes sammen.

- Å sette sammen en god serie er et kunststykke, og jeg tror det kan sammenlignes med å komponere musikk, uttaler Elisabeth Aanes.

Cecilie Tyri Holt råder i tillegg fotografene til "å rendyrke et klart konsept, tenke gjennom hva de ønsker å formidle – og gjøre et godt stykke fotografisk håndverk."

Les mer om juryen og miljørunden her

Årets fotograf 2011 er et samarbeid mellom Nikon, Epson, Adobe og Cyan :galleri.

Konkurransen går over seks runder gjennom hele 2011, og den som har sanket flest poeng på slutten av året, får en hovedpremie og tittelen Årets fotograf.

Miljørunden er åpen for innsending frem til klokka 23.59 15. juni. Les mer om konkurransen og delta her
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Are H.
Nå ligger bildene der (foreløpig litt bortgjemt), men jeg skjønner ikke hvordan jeg skal kunne se dem som en serie. For meg ser det ut som enkeltbildene fra seriene ligger pøh-om-pøh spredt utover, og bortsett fra der bildene er gitt særegne navn, ser jeg ikke hva som henger sammen med hva.

Har dere et ess i ermet?
16.6.2011
Ivan H.
Innsendingsperiode
1.5 kl.00:00 - idag kl. 23:59
15.6.2011
Ingrid Milly L.
Jeg lurer på hvorfor bildene ikke lagt ut for konkurransen miljø ? Kl.08.00 den 15.06.11 og ikke et bilde er kommet opp!
Hilsen Ingrid
15.6.2011
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu