Pressemelding
Dette er en pressemelding! Innholdet i denne teksten representerer ikke nødvendigvis foto.nos syn på innholdet.

Lansering av Elin Høylands nye bok

Tronsmo bokhandel, Kristian Augusts gate 19, tirsdag 31. mai kl 1630: Prisbelønt fotograf lanserer sin nye fotobok "The Brothers", som følger livene til to eldre brødre som har bodd sammen hele livet i Gudbrandsdalen.
PRESSEMELDING:

Det blir samtale med fotografen og diktopplesning til lanseringen!Se bildeserie lagt ut på nett hos The Guardian uk.

Den norske fotografen Elin Høyland har allerede en internasjonal karriere som fotokunstner, er fotograf i Dagens Næringsliv til daglig, og er priset og markert for begge deler. "The Brothers" er hennes første fotobok, og resultatet av en langvarig relasjon til to eldre brødre som bodde sammen gjennom hele livet i Gudbrandsdalen. Bildene er i sort-hvitt, og formen er, som Gerry Badger sier i etterordet, et essay med veldig filmiske kvaliteter, der stillheten er fremtredende. Tilsynelatende hender veldig lite, men det er mellomrommene - i samtalene, mellom tingene og mellom bildene i boka - som gir oss historien. Det er en gjensidig direkthet i blikkene mellom fotografen og subjektene, en avventende respekt, en kompleks enkelhet.

På lanseringen hos oss får vi møte fotografen i samtale med Øystein Haugsbø, og vi får diktopplesning av poeten Julie Lydall. Og selvsagt mulighet for spørsmål/samtale og signering av bøker.

Velkommen!


Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu