Pressemelding
Dette er en pressemelding! Innholdet i denne teksten representerer ikke nødvendigvis foto.nos syn på innholdet.

Nytt objektiv fra Samyang

Samyang lanserer to nye modeller av sitt 35 mm 1:1.4 AS UMC objektiv, med fatning for Pentax K og Sony Alpha. Dermed er objektivet nå tilgjengelig med fire ulike fatninger: Canon EF, Pentax K, Sony Alfa, samt en versjon for Nikon AE.
Samyang 35 mm 1:1.4 AS UMC er et lyssterkt (f/1.4) vidvinkelobjektiv med en brennvidde på 35 mm. Det er optimalisert for kameraer med fullformat sensorer, men fungerer like bra med APS-C/DX og 4:3 sensorer. Objektivets optiske konstruksjon baseres på to linser med høy brytningsindex, noe som fører til lav vekt og kompakt størrelse. Dessuten finnes en asfærisk linse som motvirker kromatisk aberrasjon. UMC, som står for høy-kvalitets antirefleksbehandling i flere lag, gir økt kontrast og mer naturlige farger.

Samyang 35 mm 1:1.4 AS UMC baseres på såkalte "bevegelige linser", noe som gir høy bildekvalitet og minimal nærgrense. AE-modellen, laget for Nikons digitale SLR-kameraer, har en integrert mikroprosessor som gir full kontroll over eksponeringsparametere og mulighet til å bruke i-TTL blitsstyring.

”Aktuell brennvidde og blenderinnstilling lagres som metadata i Exif-format i bildene”, sier Bjørn Fritzen hos den norske importøren Focus Nordic Norway as.

Pris og tilgjengelighet
De to objektivene koster ca. kr 4.990,- inklusive mva. når de kommer ut i butikk i løpet av juni måned. Produktene har 36 måneders garanti. For ytterligere informasjon, se www.syopt.co.kr
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Daniel B.
Samyang virker som det er no billig skrap, men jeg ble motbevist når jeg kjøpte Samyang 14 f/2.8, den imponerte på alle måter og jeg vil si den var bedre enn konkurrentene som kostet drøyt 10 ganger så mye.

Two big thumbs up for Samyang.
14.6.2011
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu