Pressemelding
Dette er en pressemelding! Innholdet i denne teksten representerer ikke nødvendigvis foto.nos syn på innholdet.

FotoVideo er på turnè i sommer

Fotoentusiaster landet over har all grunn til å glede seg denne sommeren. Norges største fotobutikk legger nemlig ut på veiene i sommer. 30 byer og tettsteder - helt fra fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord - får besøk av FotoVideo-traileren.
PRESSEMELDING:

Her kan du teste og låne gratis noe av det tøffest fotoutstyr som finnes på markedet. Hobbyfotografer og fotoentusiaster kan delta i fotokurs med fotograf Roger Brendhagen. På hvert sted settes det også opp en fotoutstilling med fantastiske bilder fra deltagerne av fotokonkurransen «Her skulle du har vært» som arrangeres med TV 2s «Sommertid».

Sprer fotoglede
- Vi vil være på veien i hele to måneder denne sommeren sier markedssjef Elin Sandvik. Videre forteller hun at de 10 medarbeiderne totalt kjører rundt med 35 tonn med utstyr.
- Vårt mål med turneen er å spre fotoglede rundt i hele vårt vakre land, sier Sandvik som forteller at det viktigste tross alt er å ha med kameraet og fyre løs hvis du vil ha gode bilder fra sommeren.

Gratis fotokurs
Med denne store turneen ønsker FotoVideo å inspirere det norske folk og å øke kunnskap om og interesse for fotografi. Derfor arrangerer fotobutikken gratis fotokurs på hvert eneste sted der traileren stopper.
Fotograf Roger Brendhagen har jobbet flere år som fotojournalist og har lang erfaring med å rapportere virkeligheten med fotoapparatet som verktøy. Han har erfaring fra norske medier som Aftenposten, VG, Dagbladet og ViMenn. I tillegg til at han har levert en rekke bilder til internasjonale magasiner som National Geographic, er han også tilknyttet WWF som fotograf. Han har altså hele verden som arbeidsplass og har fanget fantastiske motiver fra Antarktis i sør til Svalbard i nord.

Dagsprogram:
Åpningstider trailer Kl. 11.00 – 18.00 Kl. 13.00 Kurs i Makrofotografering Kl. 16.00 Hvordan ta bedre bilder

Hvem tar det beste sommerbildet?
FotoVideo og TV 2 kårer i sommer årets beste sommerbilde og deler ut premier til over 70 000 kroner. Konkurransen «Her skulle du ha vært» følges opp av TV 2s sommerprogram «Sommertid» med Øyvind Fjeldheim og Sarah Natasha Melbye som programledere. I hvert program vil det bli plukket ut delvinnere. Til slutt plukkes ut to hovedvinnere - en som blir kåret av juryen og en folkevinner som stemmes frem av publikum.
Hensikten med konkurransen er å skape fotoglede og la fotoentusiaster over hele landet gi oss en glimt av sommer-Norge. Bildene blir vurdert av en jury etter skjønn - både fototeknisk, estetisk og basert på fotografens beskrivelse av fotografiet.

Les mer om konkurransen her:
http://sommerfoto.tv2underholdning.no/rules.php

Følg med på www.fotovideo.no for endringer i programmet.
Turneen pågår fra 17. juni til 15. august. Her kan du se turneplanen for i sommer:

http://kundemagasin.fotovideo.no/wip4/hit-kommer-fotovide...?id=756701

Les mer om turneen her:
http://kundemagasin.fotovideo.no/wip4/naa-kommer-fotovide...deg/d.epl?
Roger Brendhagen - Trailer med rullende butikk
Trailer med rullende butikk
Roger Brendhagen
65m2 med fotoutstyr
Roger Brendhagen - På taket av trailer
På taket av trailer
Roger Brendhagen
En rekke demoutstyr du kan prøve og låne med deg
Roger Brendhagen - FotoVideo hengern med utlån og gode tilbud
FotoVideo hengern med utlån og gode tilbud
Roger Brendhagen

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu