Pressemelding
Dette er en pressemelding! Innholdet i denne teksten representerer ikke nødvendigvis foto.nos syn på innholdet.

Sommergadgets fra Sony

Nye kompaktkameraer og speilrefleks fra Sony.
Kompakt og reisevennlig kamera med speilreflekskvalitet
NEX-5 er et hybridkamera, noe som gir deg speilreflekskameraets gode bildekvalitet og mulighet for å bytte objektiver samtidig som det har et kompakt design som gjør det lett å legge i en jakkelomme eller en veske. Det stilige kameraet har et kamerahus i lett magnesium, og det gjør det til ett av verdens minste og letteste digitalkameraer med utskiftbare objektiver. NEX-5 sitt kompakte ytre og høyteknologiske indre gjør det med andre ord til din beste venn når du skal forevige ferieminner.

Veiledende utsalgspris: 5500 kroner (inkl. et 16mm-objektiv)


Ta opp sommerens opplevelser i HD – og vis dem fram på veggen
Med Sonys nye Handycam HDR-PJ10E kan du ta opp den spontane hagefesten, vannballongkrigen eller andre morsomme sommeropplevelser i full HD-kvalitet. Etterpå kan du vise fram opptakene ved hjelp av den innebygde projektoren, som kan projisere både video og stillbilder på vegger, tak og andre jevne overflater. HDR-PJ10E leveres med 16 GB flashminne.

Veiledende utsalgspris: 5500 kroner


Ta profesjonelle bilder på reisen
Med Sonys α55 kan du forevige sommerens opplevelser i profesjonell stil. α55 er basert på den nye Translucent Mirror-teknologien, og setter helt nye standarder for digital fotografering. Med sitt enkle mekaniske design overvinner den transparente speilteknologien flere av begrensningene som hefter ved tradisjonelle speilreflekskameraer, noe som både reduserer kamerastørrelsen og kompleksiteten. Det gjør α55 til det perfekte valg for fotoentusiasten som gjerne vil ta flotte stillbilder eller HD-video av spontane familie- og reiseopplevelser uten å måtte dra rundt på store mengder av fotoutstyr.

Veiledende utsalgspris: 7800 kroner (inkl. 18-55mm-objektiv)

Kompaktkameraet til strandferien, bilferien eller festivalen
Cyber-shot TX10 er et superslankt kamera som er enkelt å ta med i lommen. Det er utrolig robust, og tåler både vann, støv og en deis i bakken. Med TX10 kan du også ta 3D- og panoramabilder – og videoopptak i full HD.

Veiledende utsalgspris: 3199 kroner


Ta sommerens bilder med kompaktkameraet som ikke går på akkord med kvaliteten
Med Sonys Cyber-shot HX9V er du sikret fantastiske bilder av sommerens begivenheter. HX9V har et kraftig G-vidvinkelobjektiv på 24 mm og 16x optisk zoom, slik at du kan bruke kameraet til både motiver som er langt borte og gruppe- og landskapsbilder. Du kan også ta stilige 3D- og panoramabilder, og bruke kameraet til å ta opp video i full HD.

Veiledende utsalgspris: 3499 kroner
 -
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu