Pressemelding
Dette er en pressemelding! Innholdet i denne teksten representerer ikke nødvendigvis foto.nos syn på innholdet.

Anders Petersen og Hendrik Zeitler til Tronsmo!

Fotografene Anders Petersen og Hendrik Zeitler kommer til Tronsmo for å signere sine bøker lørdag 17. september fra klokka 13.00 til 14.00.
PRESSEMELDING:

Anders Petersen (f. 1944) er en av Sveriges og verdens mest markante og stilskapende fotografer.
Han studerte under Christer Strömholm på hans legendariske Fotoskolan i Stockholm og publiserte sin første bok i 1973. Anders Petersen fikk sitt gjennombrudd med sin andre bok ”Cafe Lehmitz” i 1978 og under Arles fotofestival 2009 delte han prisen for beste fotobok - Värmlandsskildringen ”From Back Home” - med JH Engström. Han har mottatt en rekke internasjonale priser, stipendier og utmerkelser fra 70-tallet til i dag, og har stadig både utstillinger og workshops i Europa, Asia og USA. Mørkerommet sitt har han i Stockholm.
De ovennevnte bøkene får du tak i på Tronsmo, i tillegg til et lite utvalg av andre titler.


Hendrik Zeitler er født i Tyskland og har studert fotografi i Tyskland og Sverige.
Han har stilt ut sine bilder siden debuten i gruppeutsillingen på galleri Heimat i Dortmund 1998 – seneste egne utstilling på bossgården i Tidaholm i 2009. Han har gjennomført - og holder på med – flere store prosjekter.
Nå er han aktuell med sin første bok, ”A Place of One’s Own”, som dokumenterer tre alternative sentre for politisk arbeid og kulturformidling, Blitz i Oslo og Ya Basta og Kvarnis i Sverige. Gjennom flere år har Zeitler fotografert husene rom for rom og skapt en helt ny type politisk fotobok. Boka er en historisk framstilling av så vel stedene i seg selv som den alternative levemåten og kulturen de representerer. Du får den på Tronsmo.
Velkommen!

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu