Utstilling
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Far og sønn stiller ut igjen

Fred og Fredrik Strømme, begge aktive på foto.no, stiller ut bildene sine på Galleri Elvetun i Sykkylven i månedskiftet september-oktober. Denne gangen er det Sykkylven Kunstlag som arrangerer utstillingen.
Far og sønn Strømme begynte utstillings-samarbeidet sitt sist vinter, og utstillingen i Sykkylven er den tredje i rekken dette året. Tidligere har de stilt ut i regi av Hareide kunstforening, og på "Galleri Låven" i Lierne kommune.Navnet på utstillingen er det samme som ved de to tidligere; "Slektskap".
Egentlig et ganske naturlig navn i en sammenheng der familiebåndene er så tette, men slektskapet går lenger en som så: Det er lett å finne en fellsnevner i både motiver og utforming i bildene de stiller ut, eller i det minste en del av dem.
Fred Strømmes bilder er fotografier. Noen av disse er til en viss grad manipulerte, andre ikke. Fredrik Strømme, derimot, er først og fremst "fotofikler", for å bruke den mest folkelige betegnelsen. Han bruker "stockphotoes" han hovedsaklig finner på nettet, og setter elementer fra flere bilder sammen til et nytt bilde. Det siste året har han også begynt å fotografere, og er i ferd med å bygge opp et lager av egenproduserte bilder.
Både far og sønn er inspirert av natur, eventyr, myter og "fantasy" i en vid betydning. De 35 bildene som stilles ut i Sykkylven bærer bud om nettopp det. Utstillingen åpnes fredag 30.9., og vises også påfølgende lørdag og søndag.
 -
Fredrik Strømme - Allured
Allured
Fredrik Strømme
 - The black swan
The black swan
Fred Strømme - Prinsessa som målbandt det stygge værtrollet
Prinsessa som målbandt det stygge værtrollet
Fred Strømme
Fred Strømme - Broken, but not crushed
Broken, but not crushed
Fred Strømme

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu