Pressemelding
Dette er en pressemelding! Innholdet i denne teksten representerer ikke nødvendigvis foto.nos syn på innholdet.

Lowepro lanserer nye ryggsekker

Lowepro lanserer en fleksibel, spesiallaget ryggsekk-serie tilpasset ulike typer utstyr, som kamera, video og annet bærbart utstyr.
Ryggsekken beskytter utstyret samtidig som den er lett å bære.

“Vi valgte en av våre mest populære modeller som inspirasjon for den nye DSLR Video Fastpack AW serien. Den er laget for å kunne møte behovet hos dagens multimedia-fotografer som vil kunne ta bilder, filme og ta opp lyd, og så formidle det til sine kunder” sier Tim Grimmer, markeds- og produktsjef hos Lowepro.

Serien leveres i tre ulike modeller og passer utstyr i mange størrelser. De har dessuten plass til en bærbar PC med tilbehør.

Den nederste delen i hver sekk beskytter kamerautstyret med polstrede og justerbare avdelinger. En lett tilgjengelig sidelomme gjør at fotografen enkelt får tak i utstyret sitt ved å snu på sekken og åpne kamera-rommet.

Både proffer og entusiaster som ønsker å ha med seg lydutstyr vil kunne utnytte den øvre delen med lagringsplass for hodetelefoner, mikrofon, sender/mottaker og annet lydutstyr. Dette rommet er utrustet med Lowepros løse Custom Audio Utility Pouch for enkelt å kunne organisere lydtilbehør og kabler.

Et separat og polstret PC-rom holder multimedia-fotografens arbeidsplass innen rekkevidde, perfekt når man skal laste opp bilder og filmklipp, eller når du poster et nytt blogginnlegg. Man kan også ha kontakt med kunder og kollegaer mens man er ute og fotograferer.

Flere funksjoner for den profesjonelle: Hideaway Tripod Mount™ for og enkelt kunne feste et stativ eller DSLR-rigg på siden av sekken. En skjult ID-lomme gir rask tilgang til ID-kort eller visittkort. Sekkene har også innebygget All Weather AW Cover™ for beskyttelse mot dårlig vær, tøyelige sidelommer, solid håndtak, midjebelte som enkelt tas bort og et slitesterkt og vanntett ytre materiale.

Serien leveres i sort og i tre ulike størrelser: DSLR Video Fastpack 350 AW, DSLR Video Fastpack 250 AW og DSLR Video Fastpack 150 AW. For mer informasjon om serien eller våre andre produkter, besøk Lowepros hjemmeside: www.lowepro.com

Pris og tilgjengelighet
DSLR Video Fastpack 350 AW, DSLR Video Fastpack 250 og DSLR Video Fastpack 150 AW blir tilgjengelig i butikk i løpet av november måned. De vil koste ca.: 1395,-, 1295,- og 995,- kr inklusive mva.
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu