Pressemelding
Dette er en pressemelding! Innholdet i denne teksten representerer ikke nødvendigvis foto.nos syn på innholdet.

Gullsnitt 2011

Fristen for deltagelse er 25. januar.
De beste reklamefotografiene anno 2011 skal kåres. Blant de som skal vurdere bilder og kampanjer i år er fotografer og kreative fra bransjen, vi kan nevne navn som Anette Skuggedal, Damian Heinisch, Morten Sæther og juryformann Rolf M. Aagaard.

Nytt av året ! : Kategori 12, beste nettside, en blogg som gir innblikk i fotografens arbeidshverdag og/eller nettside som presenterer fotografen.

Gullsnitt er Norges viktigste konkurranse i reklamefotografi, og en enestående mulighet for fotografer til å profilere seg. Vi inviterer fotografer og byråer til å sende inn sine beste reklamekampanjer og kommersielle arbeider med fokus på fotografiet.

Både profesjonelle fotografer, byråer, lærlinger og studenter kan delta i konkurransen. Frist for innsendelse er 25. Januar. Prisutdelingen blir holdt på Månefisken fredag 9. mars 2012.

Følg Gullsnitt på Facebook og Twitter, hvor du fremover kan lese mer om hva juryen leter etter.

Kategoriene det juryeres i er byråprisen, reklame, mote, portrett, musikk, produkt, mat/drikke, arkitektur, næringsliv, årets nykommer, eget arbeid og beste nettside.

Vinnerne og deres bilder presenteres i egen bok og vinner av kategorien eget arbeid vinner separatutstilling på Fotografiens Hus i desember 2012. Konkurransen arrangeres av Norske Reklamefotografer.

Enda en nyhet: Grand Prix-vinneren får kr. 15.000,-

Nettside: www.gullsnitt.com
Facebook: www.facebook.com/gullsnitt
Twitter: www.twitter.com/gullsnitt
Rune Bendiksen -
Rune Bendiksen

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu