Pressemelding
Dette er en pressemelding! Innholdet i denne teksten representerer ikke nødvendigvis foto.nos syn på innholdet.

Nye Coolpix kompaktkameraer

Nikon lanserer en rekke kompaktkameraer i COOLPIX-serien.
Nikon har i dag gleden av å lansere en rekke kompaktkameraer i COOLPIX-serien. Med brukervennlige og enkle menyer, ny teknologi som lar deg knipse i 3D og rask og presis zoom, skal det vanskelig la seg gjøre og ikke finne et kamera som passer nettopp ditt behov.

Alle kameraene som nå lanseres er utviklet for at det skal være enklere enn noen gang å forevige livets viktigste øyeblikk. Bjørn Mangset, Country Manager for Nikon Norge, sier at kameraene er slanke nok for enhver lomme og veske, og at mange av modellene lanseres i spenstige farger.
– Smart funksjonalitet hjelper fotografen med å tilpasse bildene etter motiv og forhold. Innebygde spesialeffekter sikrer kreative bilder.

Proffkompakt
COOLPIX P310 er arvtaker etter det prisvinnende COOLPIX P300, og er et kraftig kompaktkamera med 16 megapiksler og et sylskarpt Nikkor-objektiv med blender på hele 1.8. Vidvinkelobjektivet med 4,2 x optisk zoom og bakbelyst CMOS-sensor, sikrer gode bilder selv under vanskelige lysforhold. Du kan enkelt stille inn kameraet etter behov via programautomatikk (P), lukkerprioritet (S), blenderprioritet (A) og manuell (M).
– Takket været et nytt og smart AF-system kan du enkelt ta bilder med manuell fokusering med 99 autofokuspunkter for ekstra skarpe bilder. Når du har funnet kamerainnstillingen som passer dine behov kan du lage en snarvei til den ved å trykke på funksjonsknappen, sier Bjørn Mangset.

Kameraet har også Nikons andre generasjons bildestabilisator med objektivforsyning, hvilket lar deg bruke lukkertider som er opptil fire trinn langsommere enn normalt. Autofokus og optisk zoom er tilgjengelig under filming i full HD (1080p) med stereolyd. Kameraet kan enkelt kobles til eksterne enheter via et HDMI-uttak.

COOLPIX P310 kommer i fargene svart og hvit, og har en veiledende pris på 2 690,-. Kameraet er tilgjengelig i butikk fra 16. februar 2012

3D-kamera
Med COOLPIX S6300 kan du ta 3D-bilder. Kameraet kombinerer to bilder fra forskjellige vinkler og setter det sammen til et 3D bilde som kan leses av på 3D-kompatible PC-er og TV-er. Det svært brukervennlige kameraet leveres med et 10 ganger optisk zoomobjektiv som er perfekt for vidvinkel- og portrettfotografering. En bakbelyst CMOS-sensor sørger for skarpe detaljer selv under dårlige lysforhold. Ønsker du å spille inn film i full HD (1080) gjøres det enkelt via en lett tilgjengelig knapp på kameraet.

COOLPIX S6300 kommer i fargene svart, sølv, rødt, rosa, gull og blått, og har en veiledende pris på 1 590,-. Kameraet er tilgjengelig i butikk fra 16. februar 2012.

Zoomkompakt
COOLPIX S9300 er kompaktkameraet som vil fange det nære så vel som det fjerne. Dette slanke kameraet har et objektiv på hele 18 ganger zoom. Integrert bildestabilisator, optisk stabilisator og vibrasjonsreduksjon gjør det enkelt å ta skarpe og stødige bilder. Kameraet har i tillegg panoramafunksjon.

Den spennende filmfunksjonen lar deg filme en sekvens som kan pauses for å fortsette filmingen på et senere tidspunkt. Bilder og filmer kan geotagges ved hjelp av en integrert GPS.

COOLPIX S9300 kommer i fargene rødt, sølv, svart og blått, og har en veiledende pris på 2 490,-. Kameraet er tilgjengelig i butikk fra 15. mars 2012.

Slankt og smart
Slanke COOLPIX S3300 har en motivfølgende autofokusfunksjon som lar deg enkelt ta klare og skarpe bilder. Kameraet har også hele 18 effekter som enkelt brukes via en rekke programmer. Kameraet har 2,7 tommers LCD-skjerm.

Smarte og raske COOLPIX S4300 lar deg ved få skjermtrykk fokusere, knipse og veksle. Kameraet har en høyoppløselig LCD-berøringsskjerm på 3 tommer.

Begge nevnte kameraer har et Nikkor 6 ganger zoomobjektiv på 16 megapiksler, bildestabilisator med optisk stabilisator, 720p videoopptak og flere innbygde filtereffekter.

COOLPIX S3300 kommer i fargene gull, sølv, svart, grønt, rosa, fiolett, rødt og blått, og har en veiledende pris på 1 190,-. COOLPIX S4300 kommer i fargene sølv, svart, rødt og hvitt, og har en veiledende pris på 1 390,-. Begge kameraene er tilgjengelig i butikk fra 23. februar 2012.

Vanlige AA- batterier
Med strømtilførsel i form av vanlige AA-batterier er du ikke lenger avhengig av å drasse med laderen over alt. COOLPIX L25 er kamera med integrert elektronisk bildestabilisator og bevegelsessensor. Det i kombinasjon med enkel automatikk som optimaliserer alle innstillinger uavhengig av lysforhold, gjør at du ikke lenger trenger å frykte mørket.

Med et 5 ganger vidvinkel zoomobjektiv er det lett å ta både gode nærbilder og gruppebilder. Kameraet har en tre tommers LCD-skjerm.

COOLPIX L25 kommer i fargene sølv, svart, rødt og hvitt, og har en veiledende pris på 590,-. Kameraet er tilgjengelig i butikk fra 16. februar 2012.

Morsomt og enkelt
COOLPIX L26 er vidvinkel kompaktkamera med et fem ganger optisk zoomobjektiv, og videoopptak i 720p. Med enkel automodus og filmopptak som aktiveres enkelt fra en egen knapp. Et morsomt kamera med tre tommers LCD-skjerm som gjør det enkelt å ta gode bilder.

COOLPIX L26 kommer i fargene sølv, svart og rødt, og har en veiledende pris på 890,-. Kameraet er tilgjengelig i butikk fra 16. februar 2012.

Skarpt og detaljert
COOLPIX S2600 er et slankt kompaktkamera med fem ganger optisk zoom, e-VR (bildestabilisator) og filmopptak i 720p. Kameraet har i tillegg et Nikkor vidvinkelobjektiv med fem ganger zoom og en bildebrikke på 14 megapiksler. Via en automodusfunksjon blir alle kamerainnstillingene optimalisert i forhold til lyset.

COOLPIX S2600 kommer i fargene sølv, svart, rødt og rosa, samt spesialversjoner i lilla og svart med grafikk på, og har en veiledende pris på 890,-. Kameraet er allerede tilgjengelig i butikk.

ViewNX2
ViewNX2 er en programvarepakke som lar deg importere, bla, redigere og dele bilder. ViewNX2 er oppfølgeren til populære ViewNX, og har et stort funksjonsutvalg med langt flere muligheter enn programmer som vanligvis følger med i PCs operativsystem. Integrerte filmredigeringsfunksjoner er tatt direkte fra Nikons prisvinnende DSLR-utvalg, hvilket gjør det mulig å lage flotte filmer. ViewNX2 følger med alle digitalkameraer fra Nikon, og er i tillegg tilgjengelig for nedlasting kostnadsfritt.

EXPEED C2
Det originale bildebehandlingssystemet EXPEED samlet all ekspertisen og teknologien som Nikon har opparbeidet seg i løpet av mange år. Med EXPEED C2 får du enda bedre fotomuligheter, forbedret filminnspilling, ytelse med høy følsomhet og maksimal bildekvalitet. EXPEED C2 drar det beste ut av sensoren for å sikre livlige bilder med sterke farger, redusert støy og smidige tonegraderinger for flotte bilder og film.

my Picturetown
Nå kan du ta trygge sikkerhetskopier av bildene dine takket være my Picturetown, www.mypicturetown.com. Et gratis nettområde for lagring og deling av digitale bilder – organiser og del. Du får 2 gigabyte gratis lagringsplass, og du kan når som helst oppgradere medlemskapet til gullkonto.
 -
 -
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu