RENAISSANCE PHOTOGRAPHY PRIZE - 3 uker igjen!

Renaissance Photography Prize, den internasjonal fotokonkurransen hvor alle innsamlede midler går til inntekt for brystkreft saken er nå åpen! De 100 finalistene får en utstilling midt i London og muligheten til å vinne over £5000GBP i premier!
www.renaissancephotography.org
PRESSEMELDING:

I sitt fjerde år hadde Renaissance Photography Prize allerede samlet inn £150 000 GBP til støtte for brystkreft saken og den veledige organisasjonen Lavender Trust - Breast Cancer Care. Nå er den åpen for femte gang, delta nå for sjansen til å vinne og bli utstilt i London i 2012.

Store navn innen internasjonal fotografi, som Brett Rogers, direktør, The Photographers' Gallery, Mary McCartney, London-basert fotograf og Brigitte Lardinois, redaktør av boken Magnum Magnum, vil i år vœre med i juryen for å finne 100 finalister og deriblant fem kategorivinnere og en hovedvinner av Renaissance Photography Prize 2012!

Alle 100 finalist-bidragene blir utstilt på Mall Galleries i London i juni 2012 og får sjansen til å konkurrere om 5 kategoripriser på £500 GBP, kamerautstyr til en verdi av £1000 GBP for beste bilde tatt på film og hovedgevinsten på £3000 GBP!

Konkurransen er åpen for alle!

Kategoriene er:
Environment – Expression – Memory – Perspective – Disorientation

Last opp dine beste bilder på Renaissance Photography Prize webside

Frist: 24 februar 2012

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu