Pressemelding
Dette er en pressemelding! Innholdet i denne teksten representerer ikke nødvendigvis foto.nos syn på innholdet.

Canon lanserer SELPHY CP810

utskrift i suveren fotokvalitet på øyeblikket.
Canon Norge AS - 07-02-2012 06:15

Canon lanserer i dag en ny, ultrakompakt fotoskriver i SELPHY-serien – SELPHY CP810 som er spesialdesignet for rask og enkel fotoutskrift av høyeste kvalitet hjemme og på farten. Den nye modellen erstatter SELPHY CP800 og kan skilte med en rekke forbedringer - deriblant slankere, mer kompakt og portabel design, flere kreative funksjoner og forbedret brukervennlighet.

SELPHY CP810 er ideell for alle som ønsker seg en praktisk skriver som leverer fotoutskrifter av høy kvalitet på under ett minutt[1]. Den lave vekten og kompakte designen gjør den lett og ta med for å gjøre hytteboken mer spennende, men er også en velegnet løsning for forretningsbrukere som ønsker å tilby direkteutskrift av ID-bilder og raske bildeutskriftstjenester.

Du kan skrive ut bilder fra en rekke kompatible minnekort og fra PictBridge-kompatibelt utstyr, som for eksempel et kamera eller videokamera. SELPHY CP810 kan også skrive ut direkte fra USB-minnepinner og mobiltelefoner via den integrerte USB-porten, slik at du får rask utskrift uten bruk av PC.



Enkel betjening

SELPHY CP810 har en vippbar LCD-fargeskjerm på 6,8 cm (2,7") som gir enkel betjening og forbedret visning. Grensesnittet er tilgjengelig på 13 språk, og du kan enkelt vise og skrive ut bilder med ett knappetrykk.

Utskrift med høy fotokvalitet uansett hvor du er

For å sikre optimale resultater har SELPHY CP810 forbedret Auto Image Optimizer som gjenkjenner motivet og gjør forbedringer ved å tilpasse bestemte innstillinger, for eksempel for lysstyrke og kontrast. Den valgbare effekten Smooth Skin jevner i tillegg ut hudfargene slik at du får penest mulig portrettbilder. Du kan også bruke manuell justering av lysstyrken til å finjustere utskriftene.

SELPHY CP810 benytter fargesublimeringsteknologi som gir bildene suveren dybde og nyansering. Resultatet er fotoutskrifter som føles og ser ut som tradisjonelle utskrifter fra fotolaben, men du slipper ventetiden. Utskriftene er tørre og kan håndteres med det samme de kommer ut av skriveren, og de er motstandsdyktige mot riper, fuktighet og falming. SELPHY CP810 skriver ut på et utvalg av Canons fotopapir i postkortformat (148 x 100 mm), L-format (119 x 89 mm) og visittkortformat (86 x 54 mm) og i høy hastighet. SELPHY CP810 er også utrustet med flere alternativer for bildeoppsett, inkludert ID-bilde som lar deg skrive ut ID-bilder i en rekke standard og egendefinerte størrelser på ett enkelt papir.

SELPHY CP810 byr også på portabel utskrift, så med batteripakken NB-CP2L som tilleggsutstyr, kan du raskt skrive ut mens du er på farten. Skriveren har videre en sikkerhetsport der du kan koble til en sikkerhetskabel, for eksempel en Kensington-lås, for å sikre skriveren ved behov. Du kan også kjøpe et beskyttelsesdeksel som tilleggsutstyr for å beskytte skriveren i støvete omgivelser.

Bli med i CANON iMAGE GATEWAY-fellesskapet

Eiere av nye Canon SELPHY CP810 kan også bli med i nylig oppdaterte CANON iMAGE GATEWAY, en Internett-tjeneste for deling av bilder og video, der du nå får opptil 10 GB personlig lagringsplass, perfekt til lagring av mange bilder, selv i full oppløsning. I det enkle brukergrensesnittet kan du søke etter bilder, opprette kombinerte bilde- og filmalbum der venner kan legge inn kommentarer, og dele album direkte via e-post og sosiale nettverkssteder.



SELPHY CP810 nøkkelfunksjoner:

Stilig, ultrakompakt fotoskriver
6,8 cm (2,7”) vippbar LCD
Utvalg av utskriftsformater
Skriver ut fra minnekort, PictBridge-kompatible kameraer og USB-minne
Bilder med 100 års varighet[2]
Beskjæringsfunksjon
13 tilgjengelige språk


SELPHY CP810 har anbefalt utsalgspris inkl mva 999,- og salgsstart i mai
 -
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu