Utstilling
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Slår et slag for fotokunst

Galleri Fenka i Levanger har valgt å satse stort på foto som kunstuttrykk denne gang. Kunstnerne Signe Drevsjø, Jens O Hagen, Lasse Berre og Reidulv Lyngstad presenterer i alt 60-70 foto
PRESSEMELDING:

Trøndere er kanskje litt trege av seg og foto som kunst har ikke helt tatt av så langt. Men nå vil Galleri Fenka slå et slag for å bane vei for at foto skal bli anerkjent som kunst på linje med andre teknikker. Og det er å håpe at ikke minst fotomiljøene og alle fotointeresserte ser verdien av dette og besøker denne fotokunstutstillinga som kan skilte med kunst av høy kvalitet

De høyt meriterte fotografene, samboerparet Drevsjø og Hagen stiller med naturbilder og motiver fra Røros.
Den kjente trondheimsfotografen Lasse Berre, med fotoutdanning og mange års arbeid med mote og reklamefoto i USA, har med flere serier med aktfoto.
Reidulv Lyngstad fra Inderøy har også bl.a. en rekke medaljer fra nasjonale og internasjonale fotokonkurranser. Han har både aktfoto og abstrakte motiver med på utstillinga.
Galleri Fenka har i løpet av de tre årene de har eksistert, blitt Nord-Trøndelags mest populære galleri. Det er et gammelt fengsel som er omgjort til meget attraktivt lokaler der blant annet fengselscellene er tatt i bruk for utstilling av kunst.

Les mer om kunstnerne og utstillinga her: http://www.fenka.no/
Se bilder her:http://www.facebook.com/profile.php?id=900995524#!/media/...amp;type=1

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu