Seksualitet og skam

35 fotostudenter lover årets mest pirrende utstilling, når avgangsprosjektet Shameless åpner i morgen.
I kveld åpner utstillingen Shameless, annonsert som "årets mest pirrende utstilling", i Møllergata 3 i Oslo. I utstillingen har 35 avgangsstudenter fra Bilder Nordic School of Photography reflektert rundt temaet seksualitet.

- Shameless utforsker flere av vår tids spørsmål om identitet og følelsen av skam, skriver studentene i en pressemelding.

Samiske kvinners seksualitet, å leve med HIV, barns forståelse for seksualitet og kvinners identitet etter brystkreft er blant temaene i utstillingen.

- Vi er 35 fotografer med en felles røst som vil stille spørsmål rundt det vi vanligvis ser av seksualitet, forklarer prosjektleder Agnes Edit Carlsson Åström.

- Det er tross alt en evig debatt rundt hva som er biologisk, sosialt eller personlig og framfor alt hva som er skamfullt eller skamløst. Derav navnet Shameless.

Studentene lover "historier fortalt gjennom ulike fotografiske språk som dokumentar, portrettering, kunst og mote både i form av stillbilder og multimediaproduksjoner".

- Dere kan forvente en rekke visuelt vakre arbeider som er pirrende og varme, men også gripende og omveltende, sier Åström.

Utstillingen åpner 15. mars kl 19 i Møllergata 3 i Oslo.
Linnea Syversen - Androgynous
Androgynous
Linnea Syversen

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu