Pressemelding
Dette er en pressemelding! Innholdet i denne teksten representerer ikke nødvendigvis foto.nos syn på innholdet.

Trine Sundli Årets Student på Landskonkurransen

Trine Sundli fra Norsk Fotofagskole ble kåret til årets student i tilleg til å vinne åpen klasse og gullmedaljen for bildet ”Walking Aimlessly” under NFF´s årlige Landskonkurranse. Flere premierte arbeider resulterte i en sammenlagt andreplass i Landskonkurransen, i konkurranse med yrkesfotografer fra hele landet.
PRESSEMELDING:

Hele 33 av Trines medstudenter på Fotofagskolen ble premiert under helgens utdeling, med tilsammen 56 premierte arbeider. De gjeveste prisene gikk til Magnus Bjørnerud og Anders Solberg som fikk hvert sitt sølv og Jeanett Johnsen og Ane Gåsvær med bronse i åpen klasse. Men årets store vinner var Trine med gull, sølv, Årets Bilde og Årets Student.

Trine var bare to fattige poeng i sammendraget fra tittelen Årets Fotograf, og sier hun vil komme tilbake neste år for å konkurrere om førsteplassen. Med en slik annerkjennelse fra fagmiljøet i ryggen lover det godt for Trine som blir fulltids yrkesfotograf fra høsten.

Her er juryens uttalelse om vinnerbildet:
«Dette har vi ikke sett før og det liker vi. Fotografen leker mellom det naivistiske, barnlige og en teatralsk virkelighet. Vi ser fantastiske fargekombinasjoner og en spennende styling. Bildet viser en enorm kreativitet og evnen til å formidle dette. Bildet har det lille ekstra og vi blir forført av den lekne stilen til fotografen. Et spennende bilde. Vi gratulerer!»
Trine Sundli - Walking Aimlessly
Walking Aimlessly
Trine Sundli
årets bilde, gull, åpen klassen, Landskonkurransen

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu