Utstilling
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Norwegian Metal In Concert

Fotoutstilling på Galleri MAP i Oslo med norske metallband og artister i fokus. Dimmu Borgir, Satyricon, Mayhem, Enslaved, 1349 er blant bandene som er representert. Utstillingen arrangeres i samarbeid med Infernofestivalen.
PRESSEMELDING:

Per Ole Hagen har jobbet som konsertfotograf i mange år. Gjennom hans bakgrunn som musiker, journalist, foreleser i rockehistorie, musikk-kritiker, musikksjef i NRK P1, og nå arbeid med musikkrettigheter i NRK, har han opparbeidet seg en lang erfaring med mange ulike musikksjangere.

I de siste årene har han trålet landet rundt for å dokumentere den norske metallrockscenen på et utall av konserter og festivaler. Fotografiene på utstillingen presenteres på fotopapir og delvis på metallplater. Blant bandene finner vi Dimmu Borgir, Satyricon, Enslaved, Mayhem og 1349.
Når man ser på hans bilder oppdager man en tydelig lidenskap for fotografiet. For Hagen handler fotografiet om å fange essensen i en forestilling i et eneste lite frossent øyeblikk.

Til utstillingen er det også laget en katalog, Norwegian Metal in Concert, der vi har samlet seksti av hans beste fotografier, med forord av Anders Odden og rockefotografen Todd Owyoung. Dette er den første fotokatalogen om Norsk Metall som utgis av en norsk fotograf. Katalogen er i salg i galleriet og i bokhandlere.

Utstillingen er et samarbeidsprosjekt med Infernofestivalen i Oslo .

Galleri MAP vil ha stand på Royal Christiania festivalhotell fra 4. -7. april fra 13 – 18.

Hjertelig velkommen til åpning av utstillingen i Galleri MAP fredag 30. mars kl 18.

Galleri MAP
Tøyengata 32, Oslo
Åpningstider: alle dager 13 – 17 (mandag stengt)
Åpningstider 4. – 7. april: 13 - 18

Per Ole Hagen, design: May-Irene Aasen -
Per Ole Hagen, design: May-Irene Aasen
Per Ole Hagen - Dimmu Borgir
Dimmu Borgir
Per Ole Hagen

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu