Jakter verdens beste reisefotograf

Årets utgave av en av verdens største konkurranser for reisefotografi, Travel Photographer of the Year, er åpen for innsending.
Reiser til Kenya og Marokko, kameraer fra Fujifilm, oppdrag for Conde Nast Traveller og muligheten til å blande din egen whisky. Dette er bare noen av premiene du kan vinne i årets utgave av Travel Photographer of the Year.

Konkurransen åpnet for innsending for få dager siden og frem til 17. september kan du sende inn dine beste reisebilder i en rekke kategorier i dette som er en av verdens største reisefotokonkurranser. I år kan du delta i portefølje-kategorier som People Watching, Wild Planet og Journeys, og enkeltbilde-kategorier som One Shot og First Shot.

New Talent-kategorien er åpen for studenter, amatører og semi-profesjonelle fotografer med ambisjoner om å bli profesjonelle fotografer. I årets konkurranse inkluderes også for første gang en egen kategori for video, der man kan sende inn en film på 60 sekunder som handler om reise.

I tillegg skal det deles ut en pris i anledning Condé Nast Travellers 15 årsjubileum, der temaet er Celebration og vinnerne får et betalt oppdrag for bladet.

Reisepremier, et utvalg kamraer fra Fujifilm og deltakelse i en bok og en utstilling i London er blant kategoripremiene. Hovedvinneren, Travel Photographer of the Year 2012, tildeles Cutty Sark Award som består av en pengepremie på £2500, et oppdrag for Cutty Sark verdt det samme og muligheten til å få blande en egen whisky og tappe 50 flasker av den.

Det skal også kåres en Young Travel Photographer of the Year, for deltakere under 18 år.

Konkurransen er åpen for alle, uansett nivå, alder eller nasjonalitet. Dette er 10. gang den arrangeres. Les mer på www.tpoty.com

Les også:
Norsk talent til topps
Har kåret årets beste reisebilder
Franco Banfi -
Franco Banfi
Philip Lee Harvey -
Philip Lee Harvey

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu