Pressemelding
Dette er en pressemelding! Innholdet i denne teksten representerer ikke nødvendigvis foto.nos syn på innholdet.

30-tommers videoskjerm med 4K-oppløsning

Canon stiller ut prototype på 30-tommers videoskjerm med 4K-oppløsning på NAB 2012
Oslo, 12. april 2012 – Canon kunngjør i dag at selskapet holder på å utvikle en ny 30-tommers videoskjerm med 4K-oppløsning. Canon stiller ut en prototype av skjermen på NAB Show 2012 som arrangeres i Las Vegas i USA fra 16. til 19. april.

Digital kino er i rask fremvekst, og blant filmskapere i Hollywood og andre ledende aktører innen film- og videoproduksjon er det en økende etterspørsel etter HD-video med 4K-oppløsning og videoskjermer som gir naturtro gjengivelse av høy bildekvalitet.

Canon utvikler for øyeblikket en 30-tommers videoskjerm med 4K-oppløsning som gir naturtro fargegjengivelse og suveren kontrast. Canon stiller ut en prototype av videoskjermen på NAB Show 2012, verdens største internasjonale messe for digital lyd, video, film, kringkasting og kommunikasjon som går av stabelen i Las Vegas i USA fra 16. til 19. april.

Prototypen som stilles ut har støtte for kino og andre videoredigeringsprosesser, og dekker også behov innen filmproduksjon takket være Canons egen pålitelige og avanserte bildeteknologi. Detaljerte spesifikasjoner og prisinformasjon er fremdeles under utarbeidelse, men planen er at skjermen skal være på markedet innen slutten av 2012.

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu