Pressemelding
Dette er en pressemelding! Innholdet i denne teksten representerer ikke nødvendigvis foto.nos syn på innholdet.

To fotopapir fra Ilford får prestigefylt TIPA-utmerkelse

Ilford, en ledende produsent av profesjonelle medier for blekkskrivere og fotografiske prosesser har vunnet den prestigefylte "TIPA 2012 Best Fine Art Inkjet Paper" for to av sine nye produkter.
De nye Galerie Prestige Smooth Pearl 310gsm og Galerie Prestige Smooth Gloss 310gsm.

TIPA (Technical Image Press Association) roser Ilford for at de tilbyr et tyngre og tykkere papir samtidig som de beholder de tekniske egenskapene som har gjort forgjengeren til et media som har satt standarden, både for den profesjonelle fotograf og erfarne amatører.

Disse fotopapirene er fullt ut kompatible med alle profesjonelle blekkskrivere på markedet, og gir arkiv-bestandige utskrifter med superb gjengivelse av hele fargeskalaen. TIPA anser at de nye 310gsm fotopapirene gir fotografene muligheten til å produsere utskrifter med forbedret tyngde og kvalitet.

Galerie Prestige Smooth Gloss 310gsm og Smooth Pearl 310gsm ble lansert i mars 2012 som et direkte svar på en økt etterspørsel etter tyngre media fra det profesjonelle markedet.

"Disse to papirene er et bra eksempel på Ilfords evne til raskt å tilpasse sitt sortiment til et dynamisk marked", sier Odd Bergstø hos Ilfords nordiske Importør Focus Nordic.

Om ILFORD GALERIE Prestige

Galerie Prestige er en familie med fotopapir for blekkskrivere, spesifikt utviklet for å møte behovene til profesjonelle fotografer.

Utover de nye Prestige Smooth Gloss 310gsm og Smooth Pearl 310gsm, inkluderer familien en serie fotopapir tilpasset den kreative fotograf, som Gold Fibre Silk fiberbasert papir, Smooth Fine Art og Smooth Fine Art Matt papir, Smooth Fine Art Canvas og Smooth Fine Art Weave.

 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu