Pressemelding
Dette er en pressemelding! Innholdet i denne teksten representerer ikke nødvendigvis foto.nos syn på innholdet.

Trippelseier for Sony på TIPA Awards 2012

Den prestisjetunge foreningen TIPA (Technical Image Press Association) anerkjenner Sonys ekspertise og innovasjon på fotoområdet.
Følgende tre Sony-produkter gikk av med seieren i sine respektive klasser:
· Beste avanserte digitale speilreflekskamera: SLT-A65
· Beste kompakte systemkamera for entusiaster: NEX-7
· Beste bildelagringsmedia: XQD-minnekort

Sonys SLT-A65 imponerte særlig dommerne med ”kvaliteten på kameraets (og verdens første) elektroniske OLED-søker, som gjør det mulig å forhåndsvise effekten av ulike kamerainnstillinger i sanntid”. De uttaler at dette er imponerende, og at det representerer et gjennombrudd innen søkeroppløsning. TIPA-medlemmene trekker også frem elementer som kameraets svært gode sensor på 24,3 megapiksler, evnen til å ta 10 bilder i sekundet på full oppløsning og de tre HD-videomodusene med full HD-oppløsning.

Ifølge TIPA-juryen kombinerer NEX-7 fremragende bildekvalitet med en responsiv og spennende fotoopplevelse, og uttaler følgende: ”NEX-7 tar sikte på å levere samme kvalitet som et speilreflekskamera for entusiaster. Kameraet har den samme sensoren på 24 megapiksler som entusiastspeilreflekskameraet SLT-A77, samtidig som det er kompakt og har et elegant design som skiller det fra konkurrentene.” Dommerne trekker også frem kameraets mange spesialeffektmoduser, evnen til å ta 10 bilder i sekundet og de mange HD-videoalternativene.

Til slutt fikk også XQD-minnekortene mye ros: ”Sonys XQD-minnekort gir lese- og skrivehastigheter på opptil 125 MB/s, og kan lagre omtrent 100 RAW-bilder i ”kontinuerlig opptak”-modus. Vi lot oss også imponere av kortenes robuste utforming, i tillegg til PCIe-grensesnittet og -kontrolleren, som utklasser ethvert vanlig CompactFlash-kort.”
 -
 -
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu