Søker årets beste matfotograf

Mat på gata, mat på jordet og mat til salgs. Konkurransen Pink Lady Food Photographer of the Year er på jakt etter årets beste matbilder.
For andre år på rad skal konkurransen Pink Lady® Food Photographer of the Year jakte på nettopp det, årets beste matfotograf.

- Konkurransen, som arrangeres for andre gang, feirer alt som er spesielt og betydningsfullt med matfotografi i vår kultur, og anerkjenner kunsten som aldri før. Prisen hedrer variasjonen, fra iøynefallende reklamer til praktfulle magasinreportasjer, fra fristende matinnpakning til daglige blogger, skriver arrangørene i en pressemelding.

Med 13 kategorier med fokus på mat i forskjellige miljøer, matportretter og en kategori for matbilder tatt med mobilkamera, er konkurransen åpen for fotografer på alle nivåer. Det skal i tillegg kåres en årets vinfotograf, i tre kategorier, People, Product og Places.

I juryen sitter kokker, matfotografer og redaktører av matblader. Hovedprisen er på £5000, litt under 50 000 norske kroner, og et utvalg av de beste bildene vil bli inkludert i en utstilling i London neste vår.

I fjorårets konkurranse ble flere enn 3000 bilder fra 60 land sendt inn. Britiske Jean Cazals fikk hovedprisen.

Frist for å delta er 31. januar 2013. Les mer om konkurransen på www.pinkladyfoodphotographeroftheyear.com
Jean Cazals - Black Pigs
Black Pigs
Jean Cazals
Pink Lady® Food Photographer of the Year 2012
Hilary Moore - Blueberry Icecream
Blueberry Icecream
Hilary Moore
1.plass Food Portraiture/Pink Lady® Food Photographer of the Year 2012

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu