Debutantutstilling for 17. gang

Urszula Tarasiewicz ble debutantutstiller nr. 17. Torsdag 23. august åpner utstillingen "New urban legends".
Den 17. utgaven av Interfotos debutantutstilling åpner denne torsdagen på Bølgen & Moi på Briskeby i Oslo. Denne gangen er det polske Urszula Tarasiewicz som viser bildeserien "New urban legends".

Filmprosjekt for barn
Bildene er tatt i Warszawas Praga-distrikt, i forbindelse med et Moma Film Foundation-prosjekt for barn fra fattige familier.

- Barna ble bedt om å lage fiktive historier om stedene der de bor. Hver historie ble det laget manus av og deretter ble det laget en enkel film, iscenesatt i barnas bakgård, med barna som filmcrew og skuespillere, uttaler Tarasiewicz i en pressemelding.

Tarasiewicz jobbet som videoassistent under prosjektet, men hadde også med seg en Hasselblad.

- Da barna bestemte seg for å bli til sine lokale helter i brannvesenet visste jeg at jeg måtte gripe muligheten til å fotografere dem. Jeg var fascinert av forvandlingen deres. Jeg ba dem posere, stirre alvorlig på kameraet, men til enhver tid være seg selv.

Tarasiewicz er født og oppvokst i Polen og er utdannet ved den polske Nasjonale Filmskolen i Lodz (PWSFTViT). Hun er i dag bosatt i Norge.

Vil presentere ferske fotografer
Interfoto arrangerer debutantutstilling 2 ganger i året og målet er å presentere ferske fotografer.

- Separatutstillinger er en viktig mulighet for nye fotografer som ønsker oppmerksomhet rundt sitt bildespråk, tekniske løsninger og visuelle sans. Ved å fremme fotografiet som uttrykk og kunstform, samt eksponere fotografiene i trafikkerte kultursentra, ønsker Interfoto å bidra til å øke interessen for fotografi både som kommunikasjon og som investeringsobjekt, skriver Interfoto i pressemeldingen.

Les mer på debutantutstilling.interfoto.no
Urszula Tarasiewicz - The firemen at the backyard
The firemen at the backyard
Urszula Tarasiewicz
Urszula Tarasiewicz - The boy at the backyard
The boy at the backyard
Urszula Tarasiewicz

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu