Pressemelding
Dette er en pressemelding! Innholdet i denne teksten representerer ikke nødvendigvis foto.nos syn på innholdet.

Nordic Light + Japan Photo = Sant!

Japan Photo er ny generalsponsor og samarbeidspartner for Nordic Light International Centre of Photography.
Kristiansund, 20. august 2012: Japan Photo er ny generalsponsor og samarbeidspartner for Nordic Light International Centre of Photography. Intensjonen er et langsiktig samarbeid, der de dyktige amatørfotografene skal stå i fokus.

Interessen omkring Nordic Light vokser, og særlig er det de ivrige amatørfotogafene som i økende grad kommer til fotofestivalen Nordic Light for å lære og å bli inspirert.
- Japan Photo representerer en viktig målgruppe for oss. Norge har et sterkt voksende antall dyktige amatør-fotografer. Sammen med Japan Photo skal vi gi denne gruppen gode visuelle tilbud, sier Anne Lise Flavik¸daglig leder i Nordic Light.

Stephan Stein, adm. direktør i Japan Photo, er opptatt av å ta vare på de gode minnene.
– Vern om bildene dine, de er noe av det viktigste du har. Tenk om datamaskinen din krasjer eller billedbrikken ryker. Gjør noe med bildene dine som kan være til glede for ettertiden. Tar vi ikke vare på bildene våre på en god måte, kan en hel generasjon gå tapt, sier Stein, og slår samtidig et slag for å lage egne fotobøker.

- Japan Photo er Skandinavias største fotokjede. Sammen med Nordic Light, Skandinavias største fotofestival og senter for fotografi, skal vi viderutvikle en arena for visuell kommunikasjon med fristende tilbud og aktiviteter, legger han til.

- I en tid der det tas millioner av bilder hver dag og man blir eksponert for synsinntrykk fra utallige medier, øker viktigheten av å vise hva et godt fotografi virkelig er, fortsetter Anne Lise Flavik. – Det er vårt hovedbudskap i Nordic Light, og det er derfor vi kun velger de beste fotografene til våre arrangement. Når interessen for fotografi nå øker, vil det naturlig nok være et ønske om å ha det beste utstyret. Japan Photo vet bedre enn noen at det er lett å gå seg vill, og de vet hva ivrige amatørfotografer trenger, sier den engasjerte lederen.

Japan Photo åpner en ny avdeling som heter "Japan Photo Pro" som er rettet mot det profesjonelle kundemarkedet. Det er en vesentlig utvidelse, og viktig å synliggjøre det overfor det profesjonelle markedet.
- Nordic Light er den festivalen i Norden som tiltrekker flest besøkende og flest fagfolk innenfor fotografi-kunsten, derfor har vi valgt Nordic Light som samarbeidspartner, avslutter Stephan Stein.

Samarbeidet er allerede godt i gang, og under Workshop Maraton 26. – 30. september 2012 i Kristiansund vil Japan Photo stille med kursholdere og en stor godtebutikk med et bredt utvalg av fotoutstyr til kampanjepriser.
Cecilie Engebretsen -
Cecilie Engebretsen
Anne Lise Flavik og Stephan Stein

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu