Pressemelding
Dette er en pressemelding! Innholdet i denne teksten representerer ikke nødvendigvis foto.nos syn på innholdet.

Endelig en "innbruddsikker" fotoryggsekk

TAMRAC Zuma 9 Secure Traveller har på rekordtid blitt en bestselger verden over."Digital Photo Pro" skriver i august 2012: "new tool of the trade"
Sekken er like enkel som den er genial. Med sekken på ryggen kan du være sikker på at ingen kommer inn i den, rett og slett fordi innholdet i den diskret utformede sekken kun er tilgjengelig gjennom åpningen som er plassert inn mot ryggen.

Sekken er ikke laget for at du skal ha med deg den største utrustningen – men det du trenger på raske oppdrag eller skal jobbe ute i feltet. Når du skal benytte innholdet gjør det unike bæresystemet at du meget raskt svinger sekken rundt til magen: Stram hoftebeltet, ta arm og skulder ut av en av skulderstroppene, sving sekken rundt på maven og så ta andre arm og skulder ut av siste skulderstropp. Da blir åpning og innhold kjapt og enkelt tilgjengelig!

Sekken har to separate, meget godt forede rom: Ett nedre som har plass til en DSLR med en opp til 15 cm lang linse påmontert, en ekstra linse i tillegg samt en blitz. Et øvre rom har god plass til for eksempel matpakke, mindre bøker og lignende. Innvendig er innholdet her synlig gjennom en nettingvegg med glidelås. Sist men ikke minst har sekken et eget godt foret rom for en liten bærbar PC eller en iPad. Ut over dette finner du en rekke mindre, smart plasserte lommer til det du trenger av minnekort, batterier, nøkler, mobiltelefon og lignende. Sekken har også et innebygget regntrekk som du raskt tar frem når været tilsier det.

Med justerbare, behagelig skumforete skulderstropper samt bryst og hoftebelter, er Zuma 9 Secure Traveller et meget behagelig ”verktøy” for alle som trenger å bære med seg fotoutrustningen dagen lang.

• Sekkens ytre mål: 24 x 18 x 35 cm. Vekt, 0,762 kg.
• Regntrekk medfølger.
• Har eget foret rom for en iPad eller en liten bærbar pc.
• Finnes i sort/grå eller sort/burgunder.
• Veiledende pris, kr 849,-

Importør: RAFO ENGROS ASMer informasjon: www.rafo.no og/eller www.tamrac.com.
 - Innholdet tilgjengelig gjennom ryggen
Innholdet tilgjengelig gjennom ryggen
 - Diskret utforming
Diskret utforming
 - Plass til det meste
Plass til det meste

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Trond-Daniel K.
Nesten identisk til Crumpler sin Messenger Boy Full, som faktisk er såpass gammel at den er gått ut av produksjon...
13.9.2012
Alexander Rex E.
http://products.lowepro.com/product/Flipside-400 AW,2116.htm
12.9.2012
Alexander Rex E.
Endelig? Jeg har en Lowepro Flipside 400 AW i tre år nå, den åpnes på samme måte. Den er minst like tyverisikker som denne. Du kan også med denne vri den rundt på magen for å åpne den med magebeltet på, slik som det vises på bildet her med TAMRACen.
12.9.2012
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu