Photoshop Elements 11 lansert

Adobe har gitt Photoshop Elements og Premiere Elements redesignet brukergrensesnitt og nye funksjoner i versjon 11.
Photoshop Elements og Premiere Elements er Adobes mest solgte programvare for foto- og videoredigering. Målgruppen er først og fremst hjemebrukerne. Photoshop Elements er et veldig godt alternativ til Photoshop CS6. Sistnevnte er først og fremst rettet mot de profesjonelle fotografene og koster rundt 8000 kroner dersom man ikke oppgraderer. Photoshop Elements koster rundt 900 kroner.

Adobe markedsfører Photoshop Elements 11 som en komplett verktøykasse til redigering, organisering og deling av fotografier.

- Det er enkelt å gjøre alt fra en hurtig make-over av egne bilder til total bilderedigering. Programmet har samme redigeringsmotor som Adobe Photoshop, som er den digitale bildebehandlingens ukronede konge. Det betyr at brukeren får tilgang til de tre forskjellige brukervennlige redigeringsguidene; ”Quick”, ”Guided” og ”Expert” - samt profesjonelle effekter som tilt-shift og vignetter. Med Photoshop Elements 11 kan man også raskt organisere sine bilder etter personer, steder eller begivenheter via Google maps geo-tagging. Og man kan enkelt dele bilder via Facebook, mail, Youtube, Vimeo m.m., skriver Adobe i en pressemelding.

Premiere Elements 11 inneholder mange av de samme funksjonene som Photoshop Elements 11.

- Programvaren gjør det enkelt å lage flotte videoer med et profesjonelt utseende.
Profesjonelle videoer med Premiere Elements 11. I tillegg får den ambisiøse bruker mulighet til å heve kvaliteten i sine videoer til et profesjonelt nivå med automatiske filmfunksjoner, hvor man også unngår vanskelige faser i redigeringen. Man kan blant annet benytte nye visuelle effekter, overganger, menyer, lydeffekter og mye mer. Med FilmLooks kan man gi egne videoer et Hollywood-uttrykk, og man kan i tillegg enkelt tilføye slow- og fastmotion, skape usynlige overganger og gjøre hurtige justeringer med QuickPresets, skriver Adobe i pressemeldingen.

foto.no har ikke prøvd den siste versjonen av den aktuelle programvaren. Denne saken er derfor hovedsaklig basert på pressemelding.
Adobe - Photoshop Elements
Photoshop Elements
Adobe
Adobe - Photoshop Elements
Photoshop Elements
Adobe
Adobe - Premiere Elements
Premiere Elements
Adobe

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Øyvind H.
leste det som om det stod Photoshop elements 11 to ganger, my bad!
27.9.2012
Øyvind H.
"Premiere Elements 11 inneholder mange av de samme funksjonene som Photoshop Elements 11"
27.9.2012
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu