Søker Nordens beste naturbilder

Natur & Foto arrangerer fotokonkurranse for tredje gang.
Nordic Nature Photo Contest er åpen for innsending for tredje gang. Konkurransen, som arrangeres av bladet Natur & Foto, skal være Nordens største i sitt slag og jakter på de beste bildene av nordisk natur.

- Med fantastisk natur, et unikt lys, og en storslagen fauna og flora står den nordiske naturen i en særklasse. Dette ønsker vi å løfte frem med Nordic Nature Photo Contest, skriver arrangørene i en pressemelding.

Bilder fra Norden
Alle kan delta i konkurransen, men med unntak av kategorien fotoreisen må de innsendte bildene være tatt i et av de nordiske landene i løpet av de siste tre årene. De åtte kategoriene inviterer blant annet til å sende inn bilder av fugler, pattedyr og landskap.

- Juryen er ute etter de helt spesielle bildene som kanskje skiller seg ut fra mengden. Som naturfotograf kan du leke deg med motivene, fordype deg og komme fram til et resultat og uttrykk som du selv står innefor, skriver arrangørene.

Amatører til topps
I tillegg til kategorivinnere kåres det en Nordens naturfotograf 2013 og en Nordens unge naturfotograf 2013, som deles ut til en fotograf under 18 år.

I begge de første utgavene av konkurransen gikk ukjente fotografer til topps, forteller arrangørene og understreker at hvem som helst kan vinne. Audun Rikardsen fikk prisen i fjor, mens Arnfinn Johansen vant i konkurransens første år.

Årets utgave av konkurransen juryeres av Pål Hermansen, Anders Geidemark, Johnny Haglund, Baard Næss og Tom Schandy.

Frist for å delta i årets utgave av Nordic Nature Photo Contest er 10. desember. Mer informasjon på www.nnpc.no
Audun Rikardsen -
Audun Rikardsen
Nordens naturfotograf 2012
Lars Andreas Dybvik -
Lars Andreas Dybvik
Årets nordiske kreative naturbilde 2012

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Andreas N.
Har lest hvem som sitter i juryen på årets natur konkuranse , så her er det bare og laværeog sende inn noe som helst.
Der de samme som vinner stort sett hver gang .
10.10.2012
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu