Pressemelding
Dette er en pressemelding! Innholdet i denne teksten representerer ikke nødvendigvis foto.nos syn på innholdet.

Japan Photo med fotomesse på Lillehammer 15. og 16. november

Japan Photo fortsetter tradisjonen med en stor fotomesse på Lillehammer. Torsdag 15. november og fredag 16. november åpner butikken dørene med spennende foredrag, miniworkshops, besøk fra leverandører og selvsagt en hel del gode tilbud!
PRESSEMELDING:

Det er 7. år på rad at fotobutikken på hjørmet av Storgata 61 inviterer til en to-dagers messe. Etter oppkjøpet av Foto-Olsen i fjor høst, var mange spente på hva som ville skje med den tradisjonsrike messen. Assisterende butikksjef Knut Olav H. Hagen kan berolige med at det blir som før, bare enda bedre og enda større!

-I år setter vi rekord med hele 9 samarbeidspartnere og leverandører på besøk samtidig. Vi har så godt som alle de største leverandørene her, inkludert Canon, Nikon og Sony. I tillegg vises Pentax, Panasonic, Leica, Lastolite, GoPro og flere andre forteller Hagen, mens han småløper mellom kunder og messeforberedelser.

Alt skjer i butikken, som ble utvidet og oppusset før sommersesongen i år. Her er det rikelig med boltreplass, og vareutvalget sies å være doblet på et år. Det blir selvsagt lagt stor vekt på gode messetilbud, men man skal heller ikke glemme det faglige innholdet på en slik messe. Dette er gratis, og en rekke programposter er satt opp både torsdag og fredag.

Nytt av året er også et samarbeid med Maihaugen, Lillehammers store friluftsmuseum. Alle som kjøper speilrefleks eller systemkamera under messen blir invitert med på en fototur under Maihaugens tradisjonelle julemarked i starten av desember. Her loves stemningsfulle motiver på rekke og rad, og det hele ledes av fotograf Esben Haakenstad, som har spesialisert seg på kombinasjonen av vinter og opplevelser, midt i blinken med andre ord!

Se messekatalogen her: http://www.japanphotoxxl.no/dm/messe/index.html
 - Japan Photo Lillehammer
Japan Photo Lillehammer

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu