Pressemelding
Dette er en pressemelding! Innholdet i denne teksten representerer ikke nødvendigvis foto.nos syn på innholdet.

PermaPROtect canvas varnish for inkjet

Fra PermaJet: Ny hurtigtørkende beskyttende coating - for inkjet lerretsprint og i varianter for gloss, satin og matt finish
PRESSEMELDING:

Strålende testresultater i kommende nummer av ”Professional IMAGEmaker”!

PermaJet har nettopp lansert en ny serie med høykvalitets, profesjonell, hurtigtørkende beskyttende coating for lerret - tilgjengelig i variantene Gloss, Satin og Matt. De har utviklet en ny vannbasert polymer sammensetning spesielt egnet for inkjet lerretsprint som garanterer en klar, vannavstøtende og ikke-gulnende, beskyttende overflate. Alle som printer inkjet bilder på lerret anbefales på det sterkeste å beskytte det ferdige resultat med denne typen coating/lakk mot skitt, fett og fingermerker, annen forurensing, UV basert bleking osv.
PermaPROtect kommer i spann på 2,5 liter og er svært drøy i bruk. Angitt forbruk er på 40 m2 pr spann, noe vi ikke betviler. PermaPROtect er svært enkel å påføre, for eksempel påfør tre spiseskjeer midt på et A3 print og så forsiktig uten press jevn det utover med en liten skumrulle. Spesielt anbefalt er PermaJets egen High Density rulle om du ønsker å sikre et ultimat resultat. Kvaliteten på rullen er avgjørende i så måte. Forbruket er klart mindre, ned til under det halve, om man påfører PermaPROtect på mange print samtidig, idet man da ikke må mette rullen fra print til print.

At PermaPROtect er vannbasert gjør rengjøring av utstyr og ruller svært enkel og gjør også operasjonen fri for ubehagelig lukt.

Og for ordens skyld – PermaJet har ved hjelp av et uavhengig testlaboratorium ikke funnet reduksjon i fargegjengivelse eller annen nedbrytning i en levetid som tilsvarer 85 år eksponert for lys, luft og normal forurensing!

Importør: RAFO ENGROS ASMer informasjon: Link tittel her
 - Faksimile
Faksimile
 - pack shot
pack shot

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu