Pressemelding
Dette er en pressemelding! Innholdet i denne teksten representerer ikke nødvendigvis foto.nos syn på innholdet.

Gullsnitt 2012 presenterer årets jury

Fotografene Morten Qvale, Bård Ek og agent Cathrine Sigurdsen fra Tinagent er blant de som skal vurdere norsk reklamefotografi anno 2012. Gullsnitt er etablert som Norges viktigste konkurranse i kommersielt fotografi.
Juryen vil også bestå av fotograf Espen Nersveen, fotograf og designer Tine Poppe, AD Simon Oldani fra Barracuda og AD André van Ingelem fra Leonberg.

Innsending starter 1. desember 2012 og varer til 31. januar 2013. Det er 25 prosent rabatt på innsendelser før nyttår!

Konkurransen er åpen for alle fotografer og byråer til å sende inn sine beste reklamekampanjer og kommersielle arbeider med fokus på fotografiet. Både profesjonelle fotografer, byråer, lærlinger og studenter kan delta i konkurransen.

Kategoriene det juryeres i er byråprisen, reklame, mote, portrett, musikk, produkt, mat/drikke, interiør/arkitektur, næringsliv/profil, egenpromotering på nett, årets nykommer og eget arbeid.

Vinnerne og deres bilder presenteres i egen bok og vinner av kategorien eget arbeid vinner separatutstilling på Fotografiens Hus. Konkurransen arrangeres av Norske Reklamefotografer.

Gullsnitt er Norges viktigste konkurranse i reklamefotografi, og er en enestående mulighet for fotografer til å profilere seg.

Nettside: www.gullsnitt.com
Facebook: www.facebook.com/gullsnitt
Twitter: www.twitter.com/gullsnitt

Pressekontakt:
Cathrine Dokken
e-post: presse@gullsnitt.com
telefon: 970 72 449
Mads Huseby - Gullsnitt 2012
Gullsnitt 2012
Mads Huseby

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu