Pressemelding
Dette er en pressemelding! Innholdet i denne teksten representerer ikke nødvendigvis foto.nos syn på innholdet.

Nordic Nature Photo Contest utvider fristen

Har du meldt deg på til Nordic Nature Photo Contest? Hvis ikke har vi gode nyheter til deg. Innsendingsfristen skulle ha vært på mandag 10. Desember, men på grunn av en feil er fristen utsatt til 15. desember kl. 23.59.59.

Nordic Nature Photo Contest utvider fristen

Har du meldt deg på til Nordic Nature Photo Contest? Hvis ikke har vi gode nyheter til deg. Innsendingsfristen skulle ha vært på mandag 10. Desember, men på grunn av en feil er fristen utsatt til 15. desember kl. 23.59.59..

NORDIC NATURE PHOTO CONTEST eller NNPC, er Nordens største naturfotokonkurranse, arrangert av magasinet Natur&Foto. Nå strømmer det inn med bilder og deltagende fotografer. Dette kan bli tidenes største nordiske konkurranse. Hiv deg på, og du har muligheten til å bli Årets nordiske naturfotograf 2013.

Dette er vel en konkurranse for profesjonelle, tenker du kanskje?
Nei, den er for alle som er interessert i å ta naturbilder, amatører som profesjonelle. Totalvinneren i 2011, Arnfinn Johansen og totalvinneren i 2012, Audun Rikardsen, var ikke profesjonelle.

NNPC har mange kategorier. En av dem, eller flere, passer sikkert for din fotostil.

Vi har kategorier for fugler, pattedyr, landskap, nærbilder, turbilder, kreative bilder, truet natur og fotoreisen. I tillegg har vi også en kategori for rekruttene. Unge fotografer under 18 år konkurrerer om å bli Årets unge nordiske naturfotograf. For disse er konkurransen gratis.

Bryderiet verdt? Vel, den som intet våger, intet vinner.

Totalvinneren vinner en båttur rundt Skottland og Hebridene, pluss Canon 5D Mark III. Ingen dårlig premie, takket være Polar Quest og Canon, to av våre sponsorer. Vi har også flotte premier i alle kategorier, 1. premie selvsagt, men også 2. og 3. premie.

Våre øvrige sponsorer er FotoVideo, ArticMedia, WWF og Vertikal.

Lyst til å være med – sjekk www.nnpc.no.
 -
Tom Schandy - LAPPUGLE-FOTOGRAF
LAPPUGLE-FOTOGRAF
Tom Schandy
Lappugla er i alle fall ute og forsøker å ta vinnerbildet…

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu