Jakter Europas beste naturfotograf

Konkurransen GDT European Wildlife Photographer of the Year er igjen åpen for innsending.
Det tyske fotoforbundet Gesellschaft Deutscher Tierfotografen kårer hvert år Europas beste naturfotografer i flere kategorier. Nå er årets utgave av konkurransen åpen for innsending.

- Bildene som sendes inn til denne konkurransen skal bidra til den europeiske tanken om å beskytte naturen og forhåpentligvis vekke ansvar og forståelse hos publikum, skriver arrangørene i en pressemelding.

Konkurransen består i år av åtte kategorier med temaer som fugler, planter og landskap. Den er åpen for alle fotografer bosatt i Europa, både amatører og profesjonelle.

I tillegg deles Fritz Pölking-prisen ut til en fotograf som har utført "ekstraordinært arbeid innen naturfotografi." Konkurransen er delt i to, hvorav en Junior-utgave som er åpen for fotografer under 25 år. Fotografer fra hele verden kan delta i denne kategorien.

Vinnerne får pengepremier og en billett til naturfotofestivalen i Lünen.

Flere norske fotografer har tatt priser i konkurransen tidligere. I fjor kunne både Knut-Sverre Horn og Lars Andreas Dybvik skilte med hver sin førsteplass. Året før ble Knut-Sverre Horn tildelt en førsteplass i landskapskategorien, mens tre andre norske fotografer fikk hver sin hederlige omtale.

GDT European Wildlife Photographer of the Year 2013 er åpen for innsending frem til 1. april. Mer informasjon på www.gdtfoto.de
GDT EWPY 2012, Tommy Vikars - The Stargazer
The Stargazer
GDT EWPY 2012, Tommy Vikars
1.plass i GDT European Wildlife Photographer of the Year 2012
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu