Pressemelding
Dette er en pressemelding! Innholdet i denne teksten representerer ikke nødvendigvis foto.nos syn på innholdet.

Canon lanserer resirkuleringsordning for blekkassetter

i 15 europeiske land
Oslo, 5. februar 2013 - Canon Europe, verdens ledende aktør innenfor bildeløsninger, annonserer i dag lansering av en ny resirkuleringsordning for blekkassetter i Europa. Dette skjer som følge av en vellykket gjennomføring av et omfattende testopplegg i Storbritannia og Tyskland det siste året.

Fra i dag av har forbrukere i 15 europeiske land anledning til å resirkulere Canons blekkassetter. Ordningen er tilgjengelig i følgende land: Østerrike, Belgia, den tsjekkiske republikk, Danmark, Finland, Frankrike, Tyskland, Irland, Luxembourg, Nederland, Norge, Slovakia, Sverige, Sveits og Storbritannia.

Canons resirkuleringsordning gir kundene anledning til gratis å resirkulere Canons blekkassetter, med 100 % redusert masse på søppelfyllingene. Mer enn 97 % av kassetten gjenbrukes og resirkuleres til andre produkter, mens de gjenværende 3 % brukes til å generere energi via avfall.

For å bidra kan kunden besøke et dedikert område på Canon Europas hjemmeside og velge eget land. Etter å ha fylt ut et raskt og enkelt skjema, vil Canon levere returkonvolutter med betalt retur, som kan brukes til å sende kassettene inn til resirkulering.

Ordningen demonstrerer Canons kontinuerlige målsetning om å sikre miljøvennlige produkter. Selskapet har allerede etablert et vellykket resirkuleringssystem for tonerkassetter i 20 land (16 i Europa). Dette har eksistert siden 1990 og har resultert i innsamling av mer enn 287 000 tonn tonerkassetter globalt. Dette representerer en innsparing på 185 000 tonn nye råmaterialer og 430 000 tonn CO2[i].

For å redusere sine miljømessige fotspor har Canon et mål om å minimere avfall og oppnå gjenbruk av materialer og ressurser i så stort omfang som mulig, hvilket inkluderer bruk av bærekraftige materialer. For eksempel brukes resirkulert plast og bioplast i eksterne deler i en rekke produkter i Canons imageRUNNER ADVANCE-serie.

Ønsker du mer informasjon om Canons resirkuleringsordning for blekkassetter, besøk: www.canon-europe.com/recycling


Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu