Pressemelding
Dette er en pressemelding! Innholdet i denne teksten representerer ikke nødvendigvis foto.nos syn på innholdet.

Personlig Foto Trener (PFT)

Få din egen private fotoopplæring, tilpasset nettopp de emnene og temaene du selv har behov for opplæring i.
PRESSEMELDING:

For veldig mange er fotokurs og opplæring viktig for egenutvikling og videre læring innenfor hobbyen og lidenskapen sin. Nå tas endelig denne opplæringen ut av klasserommet og inn i din private verden. Temaene for opplæringen er det du som styrer, og det kan dekke alt fra «myke verdier» som komposisjon, bildespråk og historiefortelling, til konkrete ting som utstyr, praktisk fotografering, lyssetting eller digitalt etterarbeid.

PFT er ikke fastsatt til spesielle datoer, men tilpasses ut fra dine behov og min tilgjengelighet. For å melde din interesse om PFT/personlig opplæring, send mail til images[alfkrl]beyondtheice.no med beskrivelse av hva slags temaer du ønsker opplæring i (husk å inkludere navn og mobilnummer i mailen).

Les mer om PFT tjenesten ved å klikke her.

Jeg jobber som profesjonell fotograf på heltid, og har i en rekke år holdt fotokurs, workshops og foredrag for både private, næringslivet og utdanningsinstitusjoner. Jeg har lang og solid erfaring innenfor fotografering, lyssetting og etterarbeid, og jobber bl.a. med mote, portretter, interiør og arkitektur for reklame- og redaksjonell bruk. I tillegg har jeg skrevet og fotografert inspirasjons- og læreboken "Fotoglede - slik tar du bedre bilder."

Hilsen fotograf Eivind Røhne
Tlf: 90658290

Klikk her for Eivind Røhne sine websider.

Klikk her for Eivind Røhne sin fotoblogg.
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu