Pressemelding
Dette er en pressemelding! Innholdet i denne teksten representerer ikke nødvendigvis foto.nos syn på innholdet.

Cartoni lanseres i Norge

Cartoni, «state of the art» stativer og stabilisatorer for profesjonell foto og video, lanseres i Norge, kun hos Interfoto.
Italienske Cartoni er en solid og anerkjent leverandør med 75 års erfaring, med innovative løsninger og patenterte teknologier.
CARTONI SpA eksporterer i dag fra Roma, sitt italienske hovedkvarter, til seksti land på fem kontinenter, og har nå etablert distribusjonsavtale med Interfoto for det norske markedet.
Interfoto har store ambisjoner med sin videosatsing og kompletterer nå sortimentet med Cartoni. Foruten leveranser og avtaler med NRK og TV2 om Fujinon, har Interfoto allerede posisjonert seg som største forhandler på Canons nye C-kameraer, og er i disse dager i ferd med å sluttforhandle avtaler med andre produsenter innenfor profesjonell video.

- Vi har i alle år vært kjent for å levere løsninger – og vi hadde således et hull i produktlinjen som nå er dekket opp med Cartoni. Produktene herfra er fenomenalt skikkelige og tåler sammenligning med hva som helst, til en mer fordelaktig pris. Eksempelvis er Cartonis nye JIB (JIBO) ikke bare lett og håndterbar, - den kan monteres på 2 minutter og tillater en mer flytende bevegelse som de fleste profesjonelle vil verdsette, sier Interfotos produktsjef video : Linus Børjes.
http://www.youtube.com/watch?v=nb3qxwu5VZY&feature=youtu.be

Initialt har Interfoto tatt inn noen utvalgte stativer som nå finnes på interfoto.no, men i forbindelse med planlagt flytting til Oslo vil utvalget av Cartonis produkter utvides før sommeren.

INTERFOTO
Interfoto er Norges mest velassorterte totalleverandør av profesjonelt fotoutstyr, og vår styrke er skreddersøm. Det vil si hele produksjonslinjen fra opptak, håndtering, bearbeiding og arkivering til print og publisering.
Vi er et knutepunkt mellom leverandører av profesjonelt utstyr og programvare, og alle som tar og bruker bilder profesjonelt. Det betyr at vår kompetanse og kunnskap påvirkes av produsenter og brukere, noe vi formidler videre i form av løsninger som vi vet fungerer.
Les mer på www.interfoto.no

Linus - cartonistativer
cartonistativer
Linus
 - cartoni stativ
cartoni stativ
 - cartoni focus head
cartoni focus head

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu