Pressemelding
Dette er en pressemelding! Innholdet i denne teksten representerer ikke nødvendigvis foto.nos syn på innholdet.

Oslo fotovandring – lørdag 1. juni

Lørdag 1.juni arangeres årets utgave av Oslo Fotovandring. Oslo fotovandring har fokus på det sosiale aspektet, med et par innlagte fotokonkurranser og masse fotoprat. Japan Photo og fotobag.no stiller med flotte premier og årets konkurransetema er ”kommunikasjon”.
Lørdag 1.juni arangeres årets utgave av Oslo Fotovandring. Arrangementet har utspring i en gruppe brukere av det sosiale nettverket Google plus og ble arrangert første gang i fjor da intiativtagerne Kjetil Greger Pedersen, Gunnar Kristian Kopperud og Trond Lindholm inviterte andre fotointeresserte til å komme seg vekk fra dataskjermen og treffe hverandre i levende live.

Oslo fotovandring har fokus på det sosiale aspektet, med et par innlagte fotokonkurranser. og masse fotoprat. Japan Photo og fotobag.no stiller med flotte premier og årets konkurranse tema er ”kommunikasjon”.

Alle inviteres til å delta uansett kunnskapsnivå – det er fotoglede, ønsket om å lære og ikke minst å treffe likesinnede som er det viktigste.

Oppmøte i Nydalen ved Gullhaug bru lørdag 1. Juni kl 13:00 – årets rute går langs Akerselven, ned til Grünerløkka og stopp på Aker Brygge.

Deltakelse er gratis og det er bare å møte opp i Nydalen med tomt minnekort, gode sko og godt humør. Vil du vite mer om arrangement finner du informasjon på google plus her http://goo.gl/mjlEc eller på facebook her http://goo.gl/XDPHO eventuelt kan du kontakte arrangørene direkte på lindholmphoto@gmail.com
Gunnar Kopperud - Oslo Fotovandring
Oslo Fotovandring
Gunnar Kopperud
En dag for sosialt samvær, fotonerding og litt konkurranse

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu