Tilbake til Oslo

Etter 21 år på Høvik, flytter Interfoto tilbake til Oslo.
Sammen med datterselskapene Bresson og Fotocare, flytter Interfoto tilbake til Oslo. Der venter 1200 kvadratmeter på Skøyen.

- Vi har gått svangre med flytting i mange år fordi Høvik ligger litt i ingenmannsland og planene for området vil redusere tilgjengeligheten her i årene som kommer. Skøyen er et av landets viktigste knutepunkter kommunikasjonsmessig og vil gjøre det enklere for de fleste å stikke innom. Vi ønsker at vår opprinnelige ide på Høvik, å være et knutepunkt for profesjonelle, blir realisert på Skøyen, sier Egil Rosensverd, daglig leder i Interfoto, i en pressemelding.

Interfoto skal nå øke sin utleievirksomhet, satse mye sterkere på videobiten, øke utvalget av bruktutstyr og forbedre sine kursfasiliteter. Interfoto endrer ikke sin profil og kundefokus, og fortsetter sin satsing på high-end utstyr.

I 2012 hadde Interfoto omsetning på 80 millioner kroner og et resultat før skatt på 5.5 millioner.

- Vekst er ikke et mål for oss, men vi er meget opptatt av å være tro mot vårt konsept som betyr at vi er alt for noen få – framfor alt for alle. Det betyr at vi utvikler oss vel så mye på det profesjonelle området fordi det er her vi har unik kompetanse og agenturer/leverandører, forteller markedskoordinator Karen Norton.

I disse dager markeres flyttingen med åpningsuke, gratis foredrag og tilbud. Program for åpningsuken

Kilde: Pressemelding
 - Interfotos nye lokaler i Oslo
Interfotos nye lokaler i Oslo

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu