Pressemelding
Dette er en pressemelding! Innholdet i denne teksten representerer ikke nødvendigvis foto.nos syn på innholdet.

Oppdag Groruddalen - med kameraet som øye

Lørdag 15. juni går Groruddalen fotomaraton av stabelen for første gang, og fotointeresserte har da mulighet til å bli med på en reise utenom det vanlige. Fra én ende av den store Groruddalen til en annen - fra massive betongblokker og klassiske bydelssentre, via spirende parsellhager til eksotisk festivalliv.
Startskuddet vil gå fra kafeen Villa Veitvet på Veitvet senter og dagen ender på Furuset, hvor den eksotiske Furusetfestivalen, den nyåpnede Verdensparken og aktivitetene i Norges første parkouranlegg skaper en fantastisk ramme å fotografere innenfor.

Groruddalen Fotomaraton arrangeres ikke bare med tanke på profesjonelle fotografer, men for fotointeresserte som er nysgjerrige på den store dalen i Oslo.

Groruddalen Fotomaraton arrangeres av Groruddalssatsingen, som har gitt Terje Abusdal og Anders B. Bisgaard ansvar for den praktiske gjennomføringen av arrangementet. De begynner å få solid erfaring med å arrangere fotokonkurranser av denne typen, som arrangører av Oslo Fotomaraton hver sommer siden 2010.

- Dette blir et litt kortere fotomaraton enn det vi pleier å arrangere, med færre oppgaver. Det egner seg derfor godt for alle, også de som ikke har så mye fotoerfaring. Dalen er full av gode motiver, og de som blir med kan se fram til en sosial dag full av nye inntrykk, sier Anders B. Bisgaard i Oslo Fotomaraton.

- Vi håper at folk fra hele Osloområdet vil ta turen til Groruddalen denne dagen. Mange forbinder området med Ikea og drabantbyblokkene man ser fra veien, og det blir spennende å se hva som skjer når de gjennom kameralinsa møter helt andre inntrykk, sier informasjonsansvarlig for Groruddalssatsingen, Roy Tjomsland.


Registrering og oppstart: Villa Veitvet, Veitvetsenteret, lørdag 15. juni kl. 9-10
Målpassering: Furuset senter, Furuset, kl. 15.30-16.30
Deltakere trenger: Et digitalkamera med tomt minnekort, gode sko.
De får: Nye opplevelser, nye fotovenner og kanskje et blinkskudd eller to.
Pris: 50 kroner per person.

Alle bilder kommer på veggen i en egen utstilling på Veitvet senter i september. Vinnerne får flotte kameraer fra Fujifilm og en iPhone fra Apple i premie!

Mer informasjon og påmelding: www.gd-fotomaraton.no

Arrangør: GRORUDDALSSATSINGEN.
Henrik Ørsted/Oslo Museum -
Henrik Ørsted/Oslo Museum

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu