Pressemelding
Dette er en pressemelding! Innholdet i denne teksten representerer ikke nødvendigvis foto.nos syn på innholdet.

Kirk nå i Norge

Det amerikanske kvalitetsmerket Kirk er nå for første gang representert med forhandler i Norge. KikkertSpesialisten AS i Trondheim selger fra 25.juni 2013 Kirk-produkter i sin nettbutikk.
For de som ikke kjenner Kirk, er dette en kvalitetsprodusent av kameratilbehør, i all hovedsak kulehoder, hurtigfesteplater og relatert utstyr. De er lokalisert i USA, nærmere bestemt Angola, Indiana. Kirk lager to kulehodemodeller, monopodhode og gimbalhode. Kvaliteten og finishen er i toppklasse, noe både profesjonelle og amatører over hele verden har erfart.

I tillegg til kulehodene har Kirk et rikholdig utvalg av kameraplater/hurtigfesteplater spesiallaget for ulike kameramodeller. Platene har utforming som gjør at de sitter bedre og er formet etter kamerahusets/batterigrepets ergonomi. Deres egenutviklede L-kameraplater har hurtigfeste både på undersiden og på venstre side, slik at man enkelt kan veksle mellom horisontal- og vertikalmontering av kamerahuset (både med og uten evt. batterigrep). Både hurtigfester og kameraplater er Arca Swiss-kompatible.

KikkertSpesialisten AS kan skaffe hele sortimentet til Kirk, men har i starten konsentrert seg om å lagerføre kun de mest aktuelle produktene. Det resterende sortimentet er inntil videre bestillingsvare, og leveringstiden kan variere litt nå i oppstartsfasen. Ta kontakt ved spørsmål vedrørende dette.

For oversikt over Kirk-produktene, se www.kikkertspesialisten.no
Kirk - Kirk BH-1
Kirk BH-1
Kirk
Kirk BH-1 kulehode

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu