Pressemelding
Dette er en pressemelding! Innholdet i denne teksten representerer ikke nødvendigvis foto.nos syn på innholdet.

Har du bølge-blikk? WWF kårer Norges beste sommerfoto fra havet

Vinn tur til Lofoten! Sjøsprøyt, svaberg, krabbefiske fra brygga og vassing i fjæresteinene – vi vil se hvordan du nyter havet i sommer.
Fram til mandag 8. juli kan du sende WWF dine beste bilder fra, ved, i eller på havet. Uansett om bildene er tatt i en båt, under vann eller på en strand, kan du sende dem inn og bli med i WWFs store fotokonkurranse. Vinneren blir annonsert i begynnelsen av august.

Lofoten, Vesterålen og Senja – verdt å bevare!

Vinneren av fotokonkurransen får et todagers opphold i fantastiske Lofoten, inkludert reise, overnatting og hvalsafari. Havområdet utenfor Lofoten, Vesterålen og Senja er helt unikt. Her finnes umistelige rikdommer i form av verdens største kaldtvannskorallrev, fastlands-Europas største sjøfuglkoloni og verdens største torskestamme. I tillegg til torsken besøker 70 prosent av all fisk som fiskes i havområdene Norskehavet og Barentshavet områdene utenfor Lofoten, Vesterålen og Senja som fiskeegg eller larver. WWF jobber for et oljefritt Lofoten, Vesterålen og Senja.

Og juryen består av...
I juryen sitter Christian Skauge, en av verdens fremste undervannsfotografer. Han er tidligere vinner av European Wildlife Photographer of the Year, i tillegg til å være tidligere nordisk mester i undervannsfotografering. Med i juryen er også WWFs egen Nina Jensen, som er en habil hobbyfotograf og har tatt mange nydelige naturbilder.

Konkurranseregler:
Alle kan delta i fotokonkurransen, uansett kamera og ferdighetsnivå! Skriv hvor og når bildet er tatt, og gjerne et ord eller to om motivet. Husk å skrive navn og adresse på fotografen. Den som sender inn bildet må enten ha tatt bildet selv, eller fått tillatelse av fotografen til å sende bildet inn til konkurransen. Maks tre bilder per innsender.

Send bildene inn til foto@wwf.no.

WWF forbeholder seg retten til å publisere innsendte bilder på wwf.no, Facebook eller i vårt medlemsblad Verdens Natur. Fotografen krediteres med navn ved bildet.


Premier:
• 1. premie: Todagers opphold i Lofoten (ankomst fredag – retur søndag), sammen med WWFs Nina Jensen. Turen inkluderer flyreise (i Norge), overnatting og hvalsafari.
• 2. premie: Gavekort fra WWFs nettbutikk pålydende kr. 1.000,-
• 3. premie: Gavekort fra WWFs nettbutikk pålydende kr. 500,-



WWF-Norge / Fredrik Myhre -
WWF-Norge / Fredrik Myhre

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu