Til minne: Anne Elisabeth Larsen

Søndag 29. juli gikk fotograf Anne Elisabeth Larsen bort. Kollega og venn CF Wesenberg minnes henne.
Jeg er trist og sint. Jeg har mistet en venn i Anne Elisabeth Larsen. Hun lærte meg at er vi ærlige med hva vi føler så er det godt å si: "JEG ER GLAD I DEG" og gi en klem. Skilles som venner. Dette er noe av det jeg vil huske best. Vi utviklet en nær relasjon de årene vi jobbet sammen i Kolonihaven Fotografbyrå.

Hennes fantastiske energi, engasjement og positive holdninger smittet over på alle som møtte henne. Vi som kjente henne vil huske Anne Elisabeth for nettopp dette.

På Facebook søkte jeg etter en "statssekretær" til Kolonihaven Fotografbyrå. Hun responderte 5 minutter senere og jobben var hennes. Hun var 25 år første gang vi møttes. Jeg fotograferte henne som nyansatt i advokatfirmaet BAHR. Videre jobbet hun i Boston Consulting Group, før hennes interesse for foto bragte henne til oss i Kolonihaven Fotografbyrå. Her var hun administrativ leder og fikk utviklet sitt fotografiske talent, som ble toppet med nominasjon til Årets Blogger i kategori foto /vixen.no.

Hun gikk alltid rett på. Hun var uredd og bragte nye tanker inn i vårt kreative miljø. De i fotomiljøet som traff Anne Elisbeth lot seg begeistre av hennes utstråling, talent og pågangsmot. Hun gjorde uutslettelig inntrykk på mange. Hun fotograferte også fast for ELLE. Ønsket om å bli fotograf var hennes drøm, men vår bransje er relativt tøff. Så da Anne Elisabeth fikk toppjobb som salgssjef hos The Thief, sluttet hun som Studio Manager hos oss i Kolonihaven Fotografbyrå.

Hun var med fotograf Bjørn Opsahl og meg på mange fotoshoots. Bjørn var et av hennes forbilder. Som fotograf var hun uredd og leken, sår og meeeeget følsom. Hun plukket opp, overførte inntrykk og gjorde dem til sitt utrykk. Anne Elisabeth hadde definitivt et fotografisk talent.

I Anne Elisabeths bilder ser du hennes energi og talent. De vil leve videre i en tung og uforståelig tid for familie, venner og kjente av denne solstråle som sluknet sist helg. Hun vil bli dypt savnet.

- Jeg er fremdeles glad i deg Anne Elisabeth. Sist vi traff hverandre var i juni, da gav vi hverandre en klem og sa at "JEG ER GLAD I DEG". Noe som vi mennesker ikke kan si for ofte til en vi er glad i.
Husk det folkens...husk det. Livet er utrolig skjørt.

CF-Wesenberg
Fotograf


Larsens blogg og bilder
CF Wesenberg -
CF Wesenberg
Kenneth Myklebust - CF og Anne Elisabeth
CF og Anne Elisabeth
Kenneth Myklebust

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Kim Charloth F.
Fine ord om fra deg om Anne Elisabeth Larsen.
Lyser fred over ditt minne.
Kim
5.8.2013
Inge-Martin F.
Takk CF-Wesenberg for ditt innlegg om ein person eg allder har mått, men som er eit møstt i eit kreativt miljø skal fungere og vokse og gi verdier. Men sont er livet, noken går bort før dei blir føtt, noken før dei blir vaksne, og noken før dei får utført, fullt ut og gjort sinn livs gjerning.

Inge-Martin Føyen
5.8.2013
Per Inge Ø.
Noen ganger går de beste bort først.

Fred over ditt minne, Anne Elisabeth.

Per Inge Østmoen
4.8.2013
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu