Ny utgave av Leica Oskar Barnack Award

Doblet pengepremie og ny kategori i neste utgave av Leica Oskar Barnack Award.
Snart er det igjen klart for 2014-utgaven av Leica Oskar Barnack Award. Konkurransen er åpen for profesjonelle fotografer og for kommende fotografer under 25 år.

- Bidragene leveres i en portfolio på opp til 12 bilder, og fotografiene må dokumentere samspillet mellom menneske og miljø på en kreativ, diskret og banebrytende måte, skriver Leica i en pressemelding.

I tillegg til de to prisene Leica Oskar Barnack Award og Leica Oskar Barnack Newcomer Award, introduseres det i år også en tredje kategori: Leica Oskar Barnack Public Award. Et utvalg av de innsendte bildene plukkes ut av juryen og presenteres på nettsiden www.i-shot-it.com, der publikum kan stemme frem sin favoritt.

Leica fyller 100 år i 2014 og har valgt å markere det med å doble verdien av pengepremien. Vinenren av hovedprisen får en pengepremie på €10000 og et Leica M-kamera med objektiv. Årets nykommer får samme kamerautstyr og en pengepremie på €5000. Vinneren av pulikumsprisen får en pengepremie på €2500.

Leica Oskar Barnack Award har blitt delt ut årlig siden 1979 og er oppkalt etter oppfinneren av Leica-kameraet. Tidligere vinnere inkluderer fjorårets vinner Evgenia Arbugaeva, danske Jan Grarup og Frank Hallam Day.

Les mer om konkurransen på www.leica-oskar-barnack-award.com
Evgenia Arbugaeva -
Evgenia Arbugaeva
vinner av Leica Oskar Barnack Award 2013
Ciril Jazbec -
Ciril Jazbec
Vinner av Leica Oskar Barnack Newcomer Award 2013

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu