Pressemelding
Dette er en pressemelding! Innholdet i denne teksten representerer ikke nødvendigvis foto.nos syn på innholdet.

Medlemskap i Norske Naturfotografer/NN

Frist for å søke om medlemskap i Norske Naturfotografer er 20. januar 2014.
Er du en dyktig og engasjert naturfotograf som brenner for naturen og gleden av å formidle den? Hvis du i tillegg har en profesjonell innstilling til naturfotografi og setter naturen i første rekke, har du nå mulighet til å søke om medlemskap i Norske Naturfotografer/NN. Fristen for å søke opptak er 20. januar.

Norske Naturfotografer/NN er en forening for helt eller delvis profesjonelle naturfotografer som er bosatt i Norge. Foreningen ble stiftet i 1976 og teller nå 60 medlemmer. Formålet med foreningen er å være et faglig og sosialt forum for naturfotografer. Samtidig skal foreningen bidra til å fremme naturfotografiens seriøsitet og anseelse overfor fagmiljøer og det generelle publikum. Mange medlemmer er aktive skribenter og forfattere med stor produksjon.

For å bli medlem av NN kreves det et visst aktivitetsnivå og en omsetning av bilder som forteller at søkeren har naturfoto som hel- eller deltidsbeskjeftigelse. Viktigst er det likevel at innsendte arbeidsprøver holder god kvalitet og viser en profesjonell innstilling. Opptak av nye medlemmer gjøres av årsmøtet med flertall etter en vurdering av arbeidsprøvene og de gitte opplysningene. NN´s medlemmer følger foreningens vedtekter som kan leses her.

Søknadsskjema for opptak i foreningen er her.

Fristen for å søke opptak er 20. januar.
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu