Pressemelding
Dette er en pressemelding! Innholdet i denne teksten representerer ikke nødvendigvis foto.nos syn på innholdet.

Nye LEGRIA mini X

Canon lanserer i dag LEGRIA mini X.
Oslo, 6. januar 2014 – Canon lanserer i dag LEGRIA mini X – et helt nytt, kreativt videokamera som leverer videoopptak i imponerende HD-kvalitet med profesjonell lydkvalitet som står i stil. LEGRIA mini X gjør det enkelt å filme dagliglivet og forener Canons velkjente videokvalitet med avanserte lydfunksjoner og en meget fleksibel design. Det gjør modellen velegnet til de fleste typer videoopptak – fra reportasjer på stedet, dokumentarer og filming av deg selv, til opptak av levende musikk eller teaterforestillinger.

Filmer med like god lyd som bilde

LEGRIA mini X kan skilte med enestående lydkvalitet takket være en stor, integrert stereomikrofon. Mikrofonen er større og har en forbedret tolagsstruktur av trådduk og skumstoff som gir mindre bakgrunnsstøy og forstyrrelser, og fungerer utmerket til opptak av samtaler eller intervjuer ute på et opptakssted. Videokameraet har også stort dynamisk omfang som gir presis gjengivelse av hele området – fra stillheten i en konsertsal før start til den tordnende lyden av slaginstrumentene på slutten.

Med mulighet for opptak av lineær PCM-lyd leverer LEGRIA mini X også ukomprimert HD-lyd og sørger for at lydkildene tas opp i naturtro CD-kvalitet. Videre gir de nye inngangene for hodetelefon og ekstern mikrofon flere opptaksmuligheter – perfekt til intervjuer eller finjustering av volumet i bråkete omgivelser. Canons teknologi for lydscenevalg består av en rekke forhåndsinnstillinger som når de velges, automatisk optimaliserer lydinnstillingen i forhold til ulike opptakssituasjoner, for eksempel musikk eller møter.

Enestående opptaksfleksibilitet

LEGRIA mini X kan skilte med en innovativ design som gir deg frihet til å utforske dine kreative sider. Videokameraet er kompakt og lett nok til å ta med seg overalt, slik at du alltid er klar for spontane opptak. Den unike kombinasjonen av et f/2.8 170°-objektiv med ultravidvinkel, integrert stativ og vribar LCD-berøringsskjerm på 6,8 cm (2,7") gjør det enkelt å ta opp fra alle mulige vinkler[1]. Med muligheten til håndfrie opptak kan du selv enkelt delta i filmopptakene, og du står friere til å regissere opptaket.

Imponerende kvalitet gir profesjonelt resultat

Canons anerkjente bildeteknologier gir opptak med høy kvalitet som dekker behovene til både videoentusiaster og filmskapere. Modellen støtter AVCHD (1080/50i) og MP4 (1080/25p), og er utrustet med Canons egen avanserte DIGIC DV 4-prosessering. En 1/2,3" CMOS-sensor sørger for video og stillbilder i sylskarp kvalitet med minimal støy, selv i opptakssituasjoner med lite lys. Ny bildestabilisering i nærbildemodus gir også stødige håndholdte opptak og imponerende resultater, om du tar opp film i full HD-kvalitet eller 12-megapikslers stillbilder med ultravidvinkel.

Del med forbedrede tilkoblingsmuligheter

Innebygd Wi-Fi gjør det enkelt å se gjennom og dele videoer til en rekke enheter og laste opp trådløst til sosiale nettverk. Ved hjelp av en smarttelefon eller et nettbrett og Canons CameraAccess Plus-app kan du nå fjernstyre LEGRIA mini X og direkteovervåke hendelser i hjemmet ved å koble videokameraet til det trådløse hjemmenettverket[2]. Du kan også bruke LEGRIA mini X med Canons nye panoreringsplate CT-V1[3], som lar deg styre enheten trådløst via en smarttelefon eller et nettbrett og panorere kameraet 200 grader vannrett. Brukt sammen med LEGRIA mini X' ultravidvinkelobjektiv gir det en komplett 360-graders visning.

Kreative funksjoner

LEGRIA mini X åpner en verden av kreative opptaksmuligheter med en rekke morsomme opptaksprogrammer som gjør det enkelt å forvandle enkle scener til dynamiske og engasjerende filmer det er verdt å dele. Med programmet for intervallopptak med intervaller fra fem sekunder til ti minutter kan du fortelle en historie som strekker seg over et lengre tidsrom, på en morsom måte. Velger du opptak i rask film, tar kameraet opp med opptil fire ganger hastighet, mens det ved opptak i sakte film tas opp med kvart eller halv hastighet.

LEGRIA mini X har salgsstart ultimo februar og anbefalt utsalgspris inkl mva er kr 3.699,-

Nøkkelfunksjoner på LEGRIA mini X:


Stor stereomikrofon, stort dynamisk område
Lineær PCM - lyd i CD-kvalitet
170° ultravidvinkelobjektiv1
Vribar LCD-skjerm, integrert stativ
Wi-Fi for fjernovervåking og deling
Bytt fra ultravidvinkel til nærbilde
Full HD, AVCHD- og MP4-støtte
Retningsregistrering
Manuell lydkontroll
Opptak i sakte og rask film, intervallopptak
 -
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu